-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Software
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Merhaba arkadaşlar.
Aklımda bir fikir var bunu yapsam mı yapmasam mı ikilemde kaldım açıkçası, Türkiyede yaygın olarak izlenen yabancı dizileri hepimiz biliyoruz. Supernatural, Teen Wolf vb. bende cok yabancı dizi izleyen bir insanım düşünüyorum acaba, bir yabancı dizi inceleme sitesi açsam izledigim her bölümü detaylı olarak anlatıp yayınlasam, sizce tutulabilecek bir fikir mi? Her diziye özel resim kategorisi yapabilirim hatta bölüme göre resim kategorisi.
owner of opensourceprojects.org & arduinoproject.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
48, (%96)
Hocam tutması bana göre zor insanlar genellikle dizi izledikleri sitenin yorum bölümlerinde tartışıyolar şahsen bende aşırı dizi izleyen biriyim bölümler hakkında google de birşey aradığımı hatırlamıyorum. Ama düzgün bir dizi sitedi kurup gelişmiş üye paneli yaparsanız olabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İnşaat Mühendisi
-
-
Ad Soyad
K** B**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
film fragmanlarını ve bölümün en güzel sahnelerini kesip paylaşırsanız olabilir hocam. Halen devam eden filmler için fragmanlardan ve güzel sahnelerden iyi hit alabilirsiniz. Eski bölümlerde güzel bir arşiv olur ama güncel bölümler kadar hit gelmez diye düşünüyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam iyi fikir ama hepsini izleyip yorumayacak vaktiniz bile olsa sıkılırsınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
İzlemek varken neden yazınız okunmalı? Bence bu soruyu kendinize sorup, basit bir özet dışında ne katabilirim diye düşünün. Zira eleştirmeyi seviyorsanız her bölümden ekmek çıkar mı bilinmez? Ee eleştirmeye girince çok kitle için daha fazla dizi gerekecek. Buna vakit ayırayım derken, sosyal hayattan koparsınız... Bana kalırsa mevcut siteniz varsa bunda bileşen oluşturarak bir köşe yapın ve öyle düşünce-fikir belirtin. Okunması içinde mizahi yönde lazım azcık. Yanılmıyorsam Mesut Yar'da bir gazete de yapıyor böyle bir şey.
iyi.
Troublet
AllahümmeSalliÂlâMuhammed
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci-Çalışan
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hem yazı okumak insanlara zor gelir hemde size zor gelicektir şuan hevesli olabilirsiniz belki ama her izlediğiniz dizinin her bölümünü yazmak size ağır gelmeye başlıyıcaktır + çok vaktinizi alıcaktır hocam
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Software
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar, @OkanKeskin arkadaşımın dedigi gibi kendi güncel blogumda böyle bir kategoriye yogunlaşıcam :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
owner of opensourceprojects.org & arduinoproject.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
WordPress Dev.
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam yabancı dizilerin %80 i çok kısa zaten. 20 30 dakika arası sürüyor. How I met your mother, big bang theory gibi.. bu yüzden ben okadar da tutacağını düşünmüyorum. bir komedi dizisinin neyini inceleyebilirsin ? bilmiyorum ben cevabını bulamadım. belki sen bulmuşsundur.
Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Dizi tartışma platformu veya dizi platformu olarak birşey oluşturursan belki izlenenler hakkında güzel şeyler olur ama onun dışında dediğine pek sıcak bakamadım :)
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.