lostyazilim
tr.link

Site ilk 500'de bile çıkmıyor :)

35 Mesajlar 6.783 Okunma
acebozum
tr.link

donanma44 donanma44 Eğitmen Kullanıcı
  • Üyelik 16.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek Eğitmen
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 415
  • Beğeniler 200 / 91
  • Ticaret 1, (%100)

kulturelbellek adlı üyeden alıntı

Bu yüzdön olmaz fakat ilerleyen zamanlarda başınızı ağrıtacak bir durum

Siteyi ne zaman açtınız. Domain daha önce herhangi bir şekilde kullandınız mı

Alan adını 24/12/2013 tarihinde aldım.

İlk veriyi 12 Ocak tarihinde girdim ancak toptan bitmesi 22 Ocağı buldu.

İlk defa kullanıyorum.

Evinkur Nakliyat - İstanbul Evden Eve Nakliyat, Eşya Depolama ve Ofis Taşıma    
wmaraci
reklam

AlperenMedya AlperenMedya Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Bilişim Güvenliği Uzmanı
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 87
  • Beğeniler 20 / 20
  • Ticaret 5, (%100)
site gayet güzel ve başarılı olmuş bence, ilk 500 de çıkartmak istediğiniz anahtar kelimede 5 10 tane backlink almakta fayda var tabi diğer usul ve yöntemleri arkadaşlar yukarıda belirtmiş.
donanma44

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 16.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek Eğitmen
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 415
  • Beğeniler 200 / 91
  • Ticaret 1, (%100)

AlperenMedya adlı üyeden alıntı

site gayet güzel ve başarılı olmuş bence, ilk 500 de çıkartmak istediğiniz anahtar kelimede 5 10 tane backlink almakta fayda var tabi diğer usul ve yöntemleri arkadaşlar yukarıda belirtmiş.

PR değeri yüksek 15-20 siteye tanıtım yazısı paylaştım. Şuana kadar sadece Pinteresti backlink olarak aldı.

YaseRltd YaseRltd WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek ticaret
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad V** I**
  • Mesajlar 73
  • Beğeniler 15 / 6
  • Ticaret 2, (%100)

site yapımı hakkında hiç bilgim yok yanlız kendı sitelerimi bile belirlemiş oldugum anahtar kelımeler ile arama yaptığımda ilk sayfada çıkarabiliyorum. Backlik gerekli bencede

wmaraci
wmaraci

AlperenMedya AlperenMedya Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Bilişim Güvenliği Uzmanı
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 87
  • Beğeniler 20 / 20
  • Ticaret 5, (%100)

donanma44 adlı üyeden alıntı

PR değeri yüksek 15-20 siteye tanıtım yazısı paylaştım. Şuana kadar sadece Pinteresti backlink olarak aldı.

hocam tanıtım yazısı aldığınız sitelerin güncel olması, hızlı index alması sizin için iyi olur, tanıtım yazısı aldığınız kişiye webmaster toolsdan aldığınız yazıları google gibi getir uygulamasıyla hemen indexlenmesini sağlatabilirsiniz.

Ek Olarak:

YaseRltd adlı üyeden alıntı

site yapımı hakkında hiç bilgim yok yanlız kendı sitelerimi bile belirlemiş oldugum anahtar kelımeler ile arama yaptığımda ilk sayfada çıkarabiliyorum. Backlik gerekli bencede

hocam backlink gerçekten çok önemli, burada bir diğer önemli hususta kelimenin rekabetidir. eğer rekabeti düşük bir kelimeniz varsa az backlink ile çok yol alabilirsiniz, ama rekabeti yüksek kelimelerde backlinkleride bol almak bunun yanı sıra diğer seo yöntemlerinide uygulamak şart bence.
donanma44

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 16.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek Eğitmen
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 415
  • Beğeniler 200 / 91
  • Ticaret 1, (%100)

hocam tanıtım yazısı aldığınız sitelerin güncel olması, hızlı index alması sizin için iyi olur, tanıtım yazısı aldığınız kişiye webmaster toolsdan aldığınız yazıları google gibi getir uygulamasıyla hemen indexlenmesini sağlatabilirsiniz.

Hocam, Ekşi dışındaki sözlüklerde, forum.donanımhaber, blogspot, wordpress, facebook,twitter hesabı bunlardan hesap açtım. Ancak söylediğinizi yaptırmak mümkün değil :)

turkedition turkedition WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Bilgisayar Programcılığı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** A**
  • Mesajlar 435
  • Beğeniler 90 / 80
  • Ticaret 1, (%100)
Bir de o başlığı değiştirin. Google anlamsız şeyleri sevmez, spam yaptığınız için filtreye düşürür. Öyle bir sonuç Google'da en başta çıksa bile atlarım ben. Halı Koltuk Yıkama - Halı Yıkama - Halı Yıkama Makinası olabilir. 70 karakterden fazla başlık zararlı olacağı için uzun olmamalı.
donanma44

kişi bu mesajı beğendi.

emre57 emre57 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Bilgisayar Müh. Öğrencisi
  • Konum Konya
  • Ad Soyad Ş** A**
  • Mesajlar 383
  • Beğeniler 57 / 38
  • Ticaret 9, (%100)
Elimden geldiğince hataları yazacağım.Öncelikle siteyi açalı bir ay olmadıysa backlink alma.Sitene ilk ay forum tanıtımı,sosyal medya,youtube videolarını ayarla.Not site açıklamanı değiştir."Bu site halı yıkama hizmeti vermektedir."Tarzında yapmalısın.Asla halı yıkama,halı yıkama fiyatları tarzında yapma.H taglarını kullan.İlk ay bukadar.Youtube en az 1000adet video paylaş altına sitenin adresini koy falan falan.
SİTE 1 AYINI DOLDURDUKTAN SONRA
Bi paravan blog aç.Bir ay boyunca düzenli bir şekilde halı yıkama makaleleri yaz.Ardından yavaş yavaş backlink alabilirsin.Burada bilmen gereken şey asla paravan bloga içerik eklemeyi kesme Çünkü salarsan seni sitede arkalara düşecektir.

Bunları yaptıktan sonra siten iyi yerlere gelecektir.
donanma44

kişi bu mesajı beğendi.

Mintik Mintik WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Desinatör
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 256
  • Beğeniler 72 / 71
  • Ticaret 0, (%0)
Sadece anasayfada 81 tane yıkama kelimesi varken Google bey amcamın sizi ilk 500'de bile göstermemesi gayet normaldir.

Sizin düşünceniz şu: Türkiyede 500 tane halı koltuk yıkama sitesi varmıdır ? Eğer varsa bile ben bu 500'ü kadar bile olamıyor muyum? ve size mantıksız gelir. Sizin düşünceniz de gayet doğal. Google amca da haksız değil.

Bütün kelimeleri illaki yıkama yıkama yıkama yıkama diye yazmanız gerekmiyor. Yıkama konusunda en üste çıksanız bile tek kelimede en üste çıkacaksınız. Halbuki Google'de başka türlü kelimeler de arattırılıyor.
Örnek:
Halı temizleme
Halı temizleme firmaları
Halı temizleme firmaları ankara bursa izmir
Koltuk yıkama firmaları istanbul
Koltuk yıkama firmaları ankara
gibi daha birçok kelime ile karşılaşabilirsiniz.
İllaki anasayfanıza bu kadar kelime eklemenize gerek yok tabi. Bunun başka yollarıda var.
Mesela anasayfa en üste bi slider altına biz kimiz hizmetlerimiz gibi bölümler açarak ziyaretçileri başka sayfalara yönlendirin. Resim galeri gibi başlık ekleyerek altına açıklama ekleyerek sitenizin görüntüsünü güzelleştirebilirsiniz ama ziyaretçi çekemezsiniz. Ayrıca resimlerin altına eklediğiniz başlıkla beraber başlık açıklamalarında da yıkama kelimesi çok fazla geçiyor.

Makale tanıtım yazısı hazırlayan arkadaşlar vardır forumda. Bu konuda size seo uyumlu makaleler hazırlayabilirler. Zaten en fazla yazacakları 20 makale olur. Bunun da maliyeti maksimum 100 tl olur.

Yani demem o ki sizin de bildiğiniz o ölümcül hatadan bir şekilde kurtulmanız gerek. Yoksa sıralamanız kolay kolay değişmeyecektir.
donanma44

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 16.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek Eğitmen
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 415
  • Beğeniler 200 / 91
  • Ticaret 1, (%100)
İyi ki bu konuyu açmışım !. Ne kadar çok şey öğrendim. Mesaj yazan bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim.

Belirttiğiniz hususlara gerekli müdahaleyi yapacağım. Özellikle ana sayfada 81 tane halı yıkama'ya :)

An itibariyle site 216'ıncı sırada çıkmaya başladı :)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al