yms adlı üyeden alıntı

Alan adı imlâmıza aykırı olsa da çok kıymetli. Hazır film sitesi kurup işletebilirsiniz.


ibrahimkiraz adlı üyeden alıntı

Maddi imkanın ve kodlama bilgin olmadığını söylemişsin. Çok fazla arkadaşımız bu şekilde girişimde bulunup, maddi ve teknik konulardaki eksiklikler yüzünden yarıda bırakıyor. Olan harcadığın emek ve zamana oluyor. Sanırım satışa çıkarmayı deneyebilirsin. Hem ederini görmüş olursun ismin.Online film ve dizi yayını yapan arkadaşlar talep gösterebilir. Gelelim ki video içerikli web projelerinde tek başına olmak yorucudur. İnsanlar fast food tüketir gibi içerik tüketiyor. Sürekli güncel ve yeni içerikler yayınlandıkça sayfaya bağlılık artar. Seninle aynı fikirde olan birkaç kişi bir araya gelirseniz denemekte fayda var derim. Umarım hayırlısı olur canım kardeşim.


Mağara Adamı adlı üyeden alıntı

Bence bir yerden başlamak gerekir. Bu gün bilgin olmayabilir ama yarın işin içine girdiğinde öğrenmeye başlarsın. Domain konusunda ise bence kendin kullan. Tamamen alansal bir video sitesi Yap. Örneğin sadece Komik hayvanlar veya kaza videoları.
Video sektöründe Sosyal medya büyük bir yere sahip. Video sayınız artsın yaklaşık 300-400 video olduktan sonra facebookta basın reklam. Emin olun googleden kullanıcı gelmese bile sosyal medyadan muazzam hit alabilirsiniz.


Yorumlarınız için teşekkürler, bir kaç arkadaşımla konuşup ona göre satarım yada kendimiz bir proje gerçekleştiririz. Teşekkürler.