-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Eğitmen
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
TradeOne adlı üyeden alıntı
Değerli arkadaşım, önce description alanına gerçekten tanıtım yazarak başlayın. Tanıtım yazınız site hakkında olmalıdır, 155 karakteri fazla geçmeyin.
Keywords tagından da kurtulun.
Sonra firmayı
Google Places for Business'a kayıt edin.
Sonra yorum yapmış arkadaşların dediklerini gözönünde bulundurun.
Kolay gelsin.
Hocam,teşekkür ederim. Keywords tagı normalde bütün sitelerde kullanılıyor. Siz kullanmayın diyorsunuz. Nedeni nedir acaba?
Evinkur Nakliyat - İstanbul Evden Eve Nakliyat, Eşya Depolama ve Ofis Taşıma
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Elektrik Teknikeri
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
donanma44 adlı üyeden alıntı
Hocam,teşekkür ederim. Keywords tagı normalde bütün sitelerde kullanılıyor. Siz kullanmayın diyorsunuz. Nedeni nedir acaba?
description alanını düzenleyin demiş arkadaş. Site ile ilgili güzel ve dikkat çekici bir başlık yazabilirsiniz oraya. keywords da sorun yoktur.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bu Da Bizim Sitemiz : http://bc.vc/2qDPaX
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Eğitmen
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
TradeOne adlı üyeden alıntı
Değerli arkadaşım, Keywords etiketini kullanmanın son 5 yıldır hiç faydası kalmadı çünkü hiç bir bellibaşlı genel web arama motoru keywords tagını ya hiç okumuyor (örneğin
google) veya okusa da (bing gibi) size oradan
sıralamanız için bir artı sağlamıyor,
hatta negatif etkisi bile olabiliyor.
örneğin: siteniz halı yıkama hizmeti veriyor diyelim, siz "halı yıkama makinaları fiyatı" diye bir tag açtıysanız ve gerçekten sitenizde bununla ilgili bir içerik yoksa pagerank puanınız sıfır değilse düşebilir, yoksa da zaten uzun bir süre pagerank almanızı zora sokabilir, eğer ciddi anlamda hem keywords tagında hem de içerikte olarak keyword stuffing (ilgili ilgisiz anahtar kelimeleri siteye doldurmak) yapmışsanız da sizi
sandbox'a düşmeye veya arama sitelerinin sonuçlarından tamamen çıkarılmaya kadar götürebilir.
kolay gelsin.
Merhaba,
Hocam kullandığım tüm etiketlerle ilgili muhakkak bir içerik vardır. Buna dikkat ettim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
C** Ç**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Arkadaşlar gerekli konulara değinmişler. Değinilmemiş bir nokta kalmış. Oda benim düşünceme göre; ana sayfa title ve alt sayfaların titlelerini anahtar kelimeler ile doldurma her sayfanın adını title olarak kullan diğer kelimeleri çıkar. Bu şekilde anahtar kelime yogunlugunu azaltmış olursun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Eğitmen
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Doxan9 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar gerekli konulara değinmişler. Değinilmemiş bir nokta kalmış. Oda benim düşünceme göre; ana sayfa title ve alt sayfaların titlelerini anahtar kelimeler ile doldurma her sayfanın adını title olarak kullan diğer kelimeleri çıkar. Bu şekilde anahtar kelime yogunlugunu azaltmış olursun.
Tüm gece arkadaşların ve sizin önerilerinizi yapmaya uğraşacağım. Teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
üniversite
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
10 günlük siteye backlink çalışması mı yaptın :D ,bismillah acelen ne arkadaş arkandan atlı mı kovalıyor,biz 1,1.5 ay yatırıyoruz siteyi,google demez mi daha dün içerik girdin ne zaman önerildin ?