Beyler çok iyi kazandıran bir sistem buldum size de önereyim dedim. 3 günde 35 TL kazandım günlük yaklaşık olarak 11 TL 50 kuruş yapıyor üstelik bu parayı fazla uğraşmadan arada sırada siteye girerek yaptım. Sitede 4 farklı para kazanma yöntemi var bu yöntemleri size ayrıntıları ile anlatacağım.
Öncelikle 3 gün içerisinde kazandığım miktarı göstereyim.



1.Alışveriş yap kazan
Bu yöntem sayesinde gittigidiyor,hepsiburada,n11 gibi e-ticaret sitelerinden alışveriş yaparak firmanın belirlediği oranda kazanç elde edebilirsiniz.

2.Üye ol kazan
Bu seçenekte yani üye ol kazan seçeneğinde yine bir çok kaliteli e-ticaret firmasına üye olarak onların belirlediği miktarda ödemeyi hesabınıza alabilirsiniz.

3.Paylaş kazan
Bu seçenek sayesinde her 15 dakikada bir listedeki firmaların kampanyalarını paylaşarak 1 TL civarı para kazanabilirsiniz. Paylaş kazandan kazandığınız paranın hesabınıza işlenmesi için 48 saat boyunca paylaştığınız facebook durumunu kaldırmamalısınız.

4.Beğen kazan
Bu seçenekte ise defacto,mavi gibi büyük firmaların ve netlioo sitesinin kendi facebook hesabını beğenerek yine tıpkı paylaş kazanda olduğu gibi 1 TL civarı para alabilirsiniz. 3 ay içinde beğenmekten vazgeçersen, kazandığını sistem geri alır, tekrar beğenirsen yeniden yükler. Değişim ile ilgili güncellemeler farklılık arz eder, sistem kontrol ettiği günlerde kazancı günceller.


Kayıt ol : https://netlioo.com/register/netloo

Ödeme yolları
Banka hesabına EFT