-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenmekte
-
-
Ad Soyad
Y** U**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhaba arkadaşlar, bugün fontawesome icon arşivini kullanmak istedim fakat kullanamadım. Şöyle kullanamadım css dosyasını gördüğü halde kare şeklinde yada saçma sapan harf gösteriyor bunun çözümü nedir bilen var mı acaba ? Sadece localdemi yapıyor siteye atıp denemedim.
Değişkenlere en büyük örnek; insanlardır!
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenmekte
-
-
Ad Soyad
Y** U**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Yeni oluşturduğum sayfada oluyor fakat benim önceden yapmış olduğum sayfaya ekleyince çalışmıyor reset.css de i , em ,b , u etiketlerini kaldırdım fakat işlemedi yine kare yine harf gösteriyor.
Ek Olarak: Tamam sorunu buldum ben direk icon ismini yazıyormuşum class'a
Bu şekilde;
Class başına fa ekleyince düzeldi.
fa fa-facebook">
Zaman ayırıp yazdığınız için teşekkür ederim.
Değişkenlere en büyük örnek; insanlardır!
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
opeys adlı üyeden alıntı
Yeni oluşturduğum sayfada oluyor fakat benim önceden yapmış olduğum sayfaya ekleyince çalışmıyor reset.css de i , em ,b , u etiketlerini kaldırdım fakat işlemedi yine kare yine harf gösteriyor.
Ek Olarak: Tamam sorunu buldum ben direk icon ismini yazıyormuşum class'a
Bu şekilde;
Class başına fa ekleyince düzeldi.
Zaman ayırıp yazdığınız için teşekkür ederim.
Aslında fontawesome ilk çıktığında class adı : fa-facebook idi fakat sonra bir güncelleme getirdi geliştiricisi başınada fa-fa-facebook koydurdu sorun bundan kaynaklanıyor :)
Çok severim ve hemen hemen tasarımımda kullanırım.Yapamayan yada sorun ile karşılaşan var ise PM atabilir.
Profesyonel Tasarım & Wordpress Tema / Eklenti hizmeti - http://whatsappla.com/@gokhankaraofficial