Açık konuşmayı seviyorum ( Fakat açık konuştuğum zamanlar insanlar benim böbürlendiğimi, kibirli olduğumu, çok bilmiş birisi olduğumu düşünmelerine rağmen ) bu bir logo tasarımı değildir.
Bu 2,3 tasarımın bir araya gelerek birşeyleri anlatmaya çalışma kompozisyonudur.Lütfen LOGO tasarımı nedir araştırmanızı öneriyorum.
Eğer gerçekten güzel bilgi edinmek isterseniz web sitemden makale yazıp burada paylaşabilirim.
Bu 2,3 tasarımın bir araya gelerek birşeyleri anlatmaya çalışma kompozisyonudur.Lütfen LOGO tasarımı nedir araştırmanızı öneriyorum.
Eğer gerçekten güzel bilgi edinmek isterseniz web sitemden makale yazıp burada paylaşabilirim.
est. ilk mesajda da belirttiğim gibi artısıyla eksisiyle değerlendirme istedim. teşekkür ederim. bunun bir logo olmadığının tabiki farkındayım (: Ama buna logo dememin sebebi de, sitenin logo bölümünde bulunuyor olması. Kelimelere fazla takılan birisi değilimdir. İletişim kurarken benim kullandığım kelimeden karşımdaki anlatmak istediğimi anlıyorsa benim için pek sorun teşkil etmez.
Bilgi edinmeyi tabiki isterim. İlim çinde bile olsa gidip ordan alınız buyurmuş Efendimiz. Tekrar teşekkür ederim (: