-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
mustafayasin adlı üyeden alıntı
est. ilk mesajda da belirttiğim gibi artısıyla eksisiyle değerlendirme istedim. teşekkür ederim. bunun bir logo olmadığının tabiki farkındayım (: Ama buna logo dememin sebebi de, sitenin logo bölümünde bulunuyor olması. Kelimelere fazla takılan birisi değilimdir. İletişim kurarken benim kullandığım kelimeden karşımdaki anlatmak istediğimi anlıyorsa benim için pek sorun teşkil etmez.
Bilgi edinmeyi tabiki isterim. İlim çinde bile olsa gidip ordan alınız buyurmuş Efendimiz. Tekrar teşekkür ederim (:
Söylenilen söz ancak bu kadar güzel anlatılır ve yorumlanır, bana saygı gösterip açıkladığım olayı en iyi şekilde anladığın için kendi adıma teşekkür ediyorum.
Bana bilgiye aç insanlar gerekiyor, gelişim ancak böyle başlar.Herşeyi bilmiş insanlara laf anlatamıyorum çünkü onlarda benim herşeyi çok bildiğimi söylüyor ve evet ben iddaa ediyorum ki herşeyi bilmesemde gerekli bilgilere sahibim.
Günce en az 100 tane logo tasarımı inceliyorsam eğriyi doğruyu biraz daha iyi biliyorum demektir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Profesyonel Tasarım & Wordpress Tema / Eklenti hizmeti - http://whatsappla.com/@gokhankaraofficial
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
WordPress Dev.
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
mustafa kısmı bence olmamış daha zarif bir font ve tasarım seçsen sanki daha iyi olabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Graphic & Web Designer
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
logodan çok blogu sevdim :]
www.enesaktas.com - Tasarımcının Not Defteri
neler yapmışım? == www.be.net/ensaktas
ziyakgul
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Z** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam logo güzel değiştirmemelisiniz bence fakat daha ince bir şekilde mustafa yapabilirdiniz