Mağara Adamı adlı üyeden alıntı
1. Temanız gayet hoş. ( Reklamları saymazsak. Çok göz yoruyor)2. Dmoz'u çok kafaya takmayın. olsa iyi olur olmasa birşey değişmez.
3. Mevcut sitenizle adsense başvurusu yapabilirsiniz. Ancak tavsiyem blogger üzerinden başvuru yapmanız. Google blogspot'culara daha hızlı yanıt veriyor gibime geldi.
4. Seo puanı yalanlarına inanmayın ama kontrol altında tutmakta iyi birşeydir. Fala inanma ama falsız da kalma gibi. Sitenizin açılış hızı gayet iyi. Bu konuda sorun yok.
5. Özgün içeriğiniz yoksa Kaliteli backlinkiniz olmalı. Sizi aynı içerikle diğer sitelerin önüne çıkaracak tek şey backlinktir. yoksa içerikse onlarda da aynısı var. Özgün yazarsanız uzun vadede çok faydasını görürsünüz. Ya özgün yazacaksınız yada backlink alacaksınız.
Çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için. Backlink çalışması yaptırdım geçen hafta içinde. Sonuçlarını bekliyorum. Bundan böyle biraz daha fazla özgün içerik amaçlıyorum. İngilizce kişisel gelişim, eğitim ve psikoloji sitelerinden yazıları çevirip yayınlamak gibi bir planım var. Aynı zamanda kendim ve bir kaç PDR'ci arkadaşımla birlikte özgün yazılar da yazacağız.
Tekrar teşekkür ederim. İyi çalışmalar dilerim ...