-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Software
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
YenerK adlı üyeden alıntı
hangi internet kullanıcısı arama motoruna güncel blog yazar biraz mantıklıca kelimeler seçin.
zaten bir kelime hit getirecek olsaydı sıralamasında kaliteli siteler olurdu.
1.900 hiti hadi 2 k diyelim 2 k hiti 30 a böldüğümüzde günlük 66 ziyaretçi yapar çok gereksiz bir kelime.
Her konuda yazı giren bir blog için önerebileceginiz bir kelime var mı?
owner of opensourceprojects.org & arduinoproject.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Software
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
YenerK adlı üyeden alıntı
her konuda yazı giren bir blogtan takipçi beklemeniz saçma zaten olsa olsa ziyaretçi en fazla okuyucu kazanırsınız kelime ile arama yapıp sitenize giren biri bu ne ya her şeyi doldurmuş der çıkar bir daha da girmez.
Takipçi istiyorsanız eğer tek bir alana yönelmelisiniz.
Teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
alansal bir blog değilse yapacağınız en güzel şey sosyal medya ve haber sitelerini takip etmek. yazıları özellikle gece girmeniz iyi olur.
Diyelim ki her telden bir blog açtınız. Son zamanların populer haberlerinden nejat işler'in hastalanmasını örnek alalım.
Siz diyelim ki flash haber olarak bunu gördunuz . Hemen sitenizde yazın ve google gibi getir diyin. index aldıktan sonra 3-5 imleme yapın. bundan sonrası google kalmış. ben 2009 da bu şekilde açtığım bir blogun tek kelime ile ( Kıvırcık Ali öldü mü ) 1k hit çekmiştim.
Kullanıcı kitlesi oluşturmak istiyorsanız tek alana yönelin. Örneğin kpss iyi bir ekmek kapısı :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Software
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Mağara Adamı adlı üyeden alıntı
alansal bir blog değilse yapacağınız en güzel şey sosyal medya ve haber sitelerini takip etmek. yazıları özellikle gece girmeniz iyi olur.
Diyelim ki her telden bir blog açtınız. Son zamanların populer haberlerinden nejat işler'in hastalanmasını örnek alalım.
Siz diyelim ki flash haber olarak bunu gördunuz . Hemen sitenizde yazın ve google gibi getir diyin. index aldıktan sonra 3-5 imleme yapın. bundan sonrası google kalmış. ben 2009 da bu şekilde açtığım bir blogun tek kelime ile ( Kıvırcık Ali öldü mü ) 1k hit çekmiştim.
Kullanıcı kitlesi oluşturmak istiyorsanız tek alana yönelin. Örneğin kpss iyi bir ekmek kapısı :)
Hocam zaten blog sitem var ben sadece kelime hakkında bilgi almak istemiştim ama cok güzel yazmışsınız ve hepsi doğru, sosyal medya çok işe yarıyor dediginiz gibi. Günlük 300-700 arası değişen bir hit'im var düzenli olarak bu aşşağıya inmiyor bazen daha yukarılara bile cıkabiliyor. Alexa 680k, güncel blog kelimesinde ise ilk sayfadayım. Ben zamanla ne kadar hit getirebilecegini merak ettim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Berkant KONAC adlı üyeden alıntı
Hocam zaten blog sitem var ben sadece kelime hakkında bilgi almak istemiştim ama cok güzel yazmışsınız ve hepsi doğru, sosyal medya çok işe yarıyor dediginiz gibi. Günlük 300-700 arası değişen bir hit'im var düzenli olarak bu aşşağıya inmiyor bazen daha yukarılara bile cıkabiliyor. Alexa 680k, güncel blog kelimesinde ise ilk sayfadayım. Ben zamanla ne kadar hit getirebilecegini merak ettim :)
Güncel Blog kelşmesini sadece amatör webmaster'ler arar. oda Kopy/paste yapacak Kaynak aramak için :)
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
kendi halinde
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Ben bir keresinde bu kelimeyi aratmıştım oda özel blog teması yaptıracaktım onun için blogların tasarımlarına bakarak ne yapılabileceği hakkında arayış içindeydim :D