lostyazilim
tr.link

Güncel Blog kelimesi ne kadar iyidir?

17 Mesajlar 2.662 Okunma
acebozum
tr.link

BerkantKONAC BerkantKONAC opensourceprojects.org Kullanıcı
  • Üyelik 20.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Software
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 938
  • Beğeniler 209 / 125
  • Ticaret 18, (%100)

YenerK adlı üyeden alıntı

hangi internet kullanıcısı arama motoruna güncel blog yazar biraz mantıklıca kelimeler seçin.
zaten bir kelime hit getirecek olsaydı sıralamasında kaliteli siteler olurdu.

1.900 hiti hadi 2 k diyelim 2 k hiti 30 a böldüğümüzde günlük 66 ziyaretçi yapar çok gereksiz bir kelime.

Her konuda yazı giren bir blog için önerebileceginiz bir kelime var mı?

owner of opensourceprojects.org & arduinoproject.net
googleasistan
webimgo

YenerK YenerK yenerkayahan.com Kullanıcı
  • Üyelik 11.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 883
  • Beğeniler 220 / 168
  • Ticaret 5, (%100)

Berkant KONAC adlı üyeden alıntı

Her konuda yazı giren bir blog için önerebileceginiz bir kelime var mı?

her konuda yazı giren bir blogtan takipçi beklemeniz saçma zaten olsa olsa ziyaretçi en fazla okuyucu kazanırsınız kelime ile arama yapıp sitenize giren biri bu ne ya her şeyi doldurmuş der çıkar bir daha da girmez.

Takipçi istiyorsanız eğer tek bir alana yönelmelisiniz.

• Üyelik 20.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Software
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 938
  • Beğeniler 209 / 125
  • Ticaret 18, (%100)

YenerK adlı üyeden alıntı

her konuda yazı giren bir blogtan takipçi beklemeniz saçma zaten olsa olsa ziyaretçi en fazla okuyucu kazanırsınız kelime ile arama yapıp sitenize giren biri bu ne ya her şeyi doldurmuş der çıkar bir daha da girmez.

Takipçi istiyorsanız eğer tek bir alana yönelmelisiniz.

Teşekkürler.

MagaraAdami MagaraAdami PM atabilirsiniz Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 2814
  • Beğeniler 382 / 974
  • Ticaret 2, (%100)
alansal bir blog değilse yapacağınız en güzel şey sosyal medya ve haber sitelerini takip etmek. yazıları özellikle gece girmeniz iyi olur.

Diyelim ki her telden bir blog açtınız. Son zamanların populer haberlerinden nejat işler'in hastalanmasını örnek alalım.

Siz diyelim ki flash haber olarak bunu gördunuz . Hemen sitenizde yazın ve google gibi getir diyin. index aldıktan sonra 3-5 imleme yapın. bundan sonrası google kalmış. ben 2009 da bu şekilde açtığım bir blogun tek kelime ile ( Kıvırcık Ali öldü mü ) 1k hit çekmiştim.

Kullanıcı kitlesi oluşturmak istiyorsanız tek alana yönelin. Örneğin kpss iyi bir ekmek kapısı :)
BerkantKONAC

kişi bu mesajı beğendi.

Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 20.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Software
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 938
  • Beğeniler 209 / 125
  • Ticaret 18, (%100)

Mağara Adamı adlı üyeden alıntı

alansal bir blog değilse yapacağınız en güzel şey sosyal medya ve haber sitelerini takip etmek. yazıları özellikle gece girmeniz iyi olur.

Diyelim ki her telden bir blog açtınız. Son zamanların populer haberlerinden nejat işler'in hastalanmasını örnek alalım.

Siz diyelim ki flash haber olarak bunu gördunuz . Hemen sitenizde yazın ve google gibi getir diyin. index aldıktan sonra 3-5 imleme yapın. bundan sonrası google kalmış. ben 2009 da bu şekilde açtığım bir blogun tek kelime ile ( Kıvırcık Ali öldü mü ) 1k hit çekmiştim.

Kullanıcı kitlesi oluşturmak istiyorsanız tek alana yönelin. Örneğin kpss iyi bir ekmek kapısı :)

Hocam zaten blog sitem var ben sadece kelime hakkında bilgi almak istemiştim ama cok güzel yazmışsınız ve hepsi doğru, sosyal medya çok işe yarıyor dediginiz gibi. Günlük 300-700 arası değişen bir hit'im var düzenli olarak bu aşşağıya inmiyor bazen daha yukarılara bile cıkabiliyor. Alexa 680k, güncel blog kelimesinde ise ilk sayfadayım. Ben zamanla ne kadar hit getirebilecegini merak ettim :)

MagaraAdami MagaraAdami PM atabilirsiniz Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 2814
  • Beğeniler 382 / 974
  • Ticaret 2, (%100)

Berkant KONAC adlı üyeden alıntı

Hocam zaten blog sitem var ben sadece kelime hakkında bilgi almak istemiştim ama cok güzel yazmışsınız ve hepsi doğru, sosyal medya çok işe yarıyor dediginiz gibi. Günlük 300-700 arası değişen bir hit'im var düzenli olarak bu aşşağıya inmiyor bazen daha yukarılara bile cıkabiliyor. Alexa 680k, güncel blog kelimesinde ise ilk sayfadayım. Ben zamanla ne kadar hit getirebilecegini merak ettim :)

Güncel Blog kelşmesini sadece amatör webmaster'ler arar. oda Kopy/paste yapacak Kaynak aramak için :)

Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...

ibo71 ibo71 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek kendi halinde
  • Konum Kırıkkale
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1051
  • Beğeniler 930 / 196
  • Ticaret 14, (%100)
Ben bir keresinde bu kelimeyi aratmıştım oda özel blog teması yaptıracaktım onun için blogların tasarımlarına bakarak ne yapılabileceği hakkında arayış içindeydim :D

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al