noktanoktam adlı üyeden alıntı
Şu ana kadar hiç kimseye yorum atmamazlık etmedim hatta fazlasıyla attığım olmuştur.Fakat bu yorum attıktan sonra linki kopyalayıp buraya bildirmek gibi birşeyi her gün yapabileceğimi sanmıyorum. Ayrıca modaratörler de sürekli link paylaşmaktan dolayı konuyu kapatabilirler buna da dikkat edilmesi lazım. Ayrıca bazen nickler değişiyor ilk konuda isimlerin yanına herkes hangi nickle yorum atacaksa bu bildirilirse daha güzel olur.Ek Olarak: 1 şubat yorumları yapılmıştır.
dijitalblog adlı üyeden alıntı
Bu konuda katılıyorum. İki gün önce boştum ve yaptım o şekilde ama pazartesiden itibaren çok yoğun bir iş yükü beni bekliyor. Çok zor olacak benim içinde öyle yapması. Sitelerin sayısı 10u geçince iyice zorlanmaya başladım zaten. Sabah dokuzda başlıyorum saat başı 1 siteye yorum yapabiliyorum o da araya sıkıştırmayla anca.Bu arada dün yorum yapamadım, bugün de çok zor yani yapabilirsem akşam birer adet yaparım. Eksiklerim olursa da pazartesi tamamlayacağım.
Bende uğraşmak istemezdim ancak kimileri bana yorum gelmemiş diyor kimileri ben attım dyor vs bu karmaşadan sıkıldım sizler bu gruptaki en istikrarlı kişilersiniz ancak genel olarak ele almak zorundayım olayları. Çok uğraştırıcı bir tarafı yok aslında 2dk mızı almaz... Nick yazmaya gerek yok sadece linkleri paylaşmamız yeterli ayrıca bu olayın olumsuz bir tarafı olduğunu zannetmiyorum yönetim tarafından bir uyarı alacağımızı da düşünmüyorum.