Merhaba,
Heading etiketlerini şöyle kullanınız.
Her bir içeriğin başlığına h1 etiketi ekleyiniz.Örneğin : Eyvah eyvah 3 filmi full izle konusunun başlığı h1 olacak şekilde yapınız.
Böylece her sayfada bir h1 etiketi olmuş olacaktır.Ayrıca ana başlığın altında alt başlık olan cümlelerede h2,h3,h4 etiketlerini verebilirsiniz.
Örneğin : Eyvah Eyvah 3 - h1
Eyvah eyvah 3 filmi full hd izle - h2
Filmin içeriği gibi diğer başlıklarada h3 ve h4 tarzında başlıklara heading etiketleri verebilirsiniz.
Yalnız h1 etiketi içeriğin üstünde olmalı yani h1 etiketi footerda olup h2 etiketi headerda olmamalı düzenli bir şekilde yukarıdan aşağıya şekilde olmaldırı.
Anasayfaya h1 etiketi eklemek istiyorsanız sitenin en üstünde olacak şekilde sitenin başlığını içeren bir bölmeye h1 etiketi ekleyebilirsiniz.
Heading etiketlerini şöyle kullanınız.
Her bir içeriğin başlığına h1 etiketi ekleyiniz.Örneğin : Eyvah eyvah 3 filmi full izle konusunun başlığı h1 olacak şekilde yapınız.
Böylece her sayfada bir h1 etiketi olmuş olacaktır.Ayrıca ana başlığın altında alt başlık olan cümlelerede h2,h3,h4 etiketlerini verebilirsiniz.
Örneğin : Eyvah Eyvah 3 - h1
Eyvah eyvah 3 filmi full hd izle - h2
Filmin içeriği gibi diğer başlıklarada h3 ve h4 tarzında başlıklara heading etiketleri verebilirsiniz.
Yalnız h1 etiketi içeriğin üstünde olmalı yani h1 etiketi footerda olup h2 etiketi headerda olmamalı düzenli bir şekilde yukarıdan aşağıya şekilde olmaldırı.
Anasayfaya h1 etiketi eklemek istiyorsanız sitenin en üstünde olacak şekilde sitenin başlığını içeren bir bölmeye h1 etiketi ekleyebilirsiniz.
hocam ben alt başlığı bilmemne film hd izle kelimesini mesela linklendirdim. ona ekledim ozaman arada bir boşluk oluşuyor görünümde hata yaşıyorum. ondan dolayı alt başlıkalra konu özeti içinde h değeri veremiyorum
Ek Olarak:
ana sayfa için yeni bir footer.php oluşturmalısınız ama bu dosyanın adı footer.php değil örneğin footera.php olmalı bu dosyayı
şeklinde çağırmalısınız footer.php yerine.
include "footera.php";
?>
şeklinde çağırmalısınız footer.php yerine.
Hocam dediğinizi az olan php bilgim ile yapmaya çalışacağım 5 dkka içinde geri dönüş yaparım