Öncelikle Adsense alternatif olarak Yllix ten sağlamı yok.1 Yıldır kullanıyorum ve defalarca ödeme aldım.İlk 2 ödemeden sonra üye olurken verdiğiniz ev adresinize bir zarf gönderiyorlar.içinde adres doğrulama kodu var bu kodu girip adresinizi doğruluyorsunuz.Sonra sıkıntısız bir şekilde devam ediyorsunuz.Tıklamaları saymıyor falan demesin kimse benim sitemin günlük hiti 1000 kadar ve aylık 50-100 dolar kazanabiliyorum.Gidip 1 ay önce açtığınız siteyi kopyala yapıştır içeriklerle siteyi doldurursanız tabi kazanamazsınız.Gerçekten fayda sağlayan bir siteniz varsa ve belli bir kullanıcı kitlesine ulaştıysanız Yllix ten kazanırsınız arkadaşlar.Bununla ilgili yazımı okuyuabilirsiniz. Yazı aşağıda.Resimli anlatım burada >>> http://mavanalar.blogspot.com.tr/2013/11/yllix-medya.html
Adsense ‘ye alternatif reklam sistemi arıyorsanız yllix medya reklamlarını denemelisiniz. Yllix, yayıncıların kendi web sitelerinden gelir elde etmesine yardımcı olan yabancı çevrimiçi reklam ağıdır. CPM, CPC, CPA ve PopUp reklamları destekleyen Yllix ‘de reklam boyutları 300×250, PopUp 728×90, 468×60, 120×600, 160×600 formatlarındadır.
Yllix , akıllı ve tam otomatik sistemi sayesinde , siteniz için en uygun ve en kazançlı reklamları gösterir. Yllix, Sitenize eklediğiniz reklamların gösterim oranı, tıklanma sayısı ve üyelikler için bizlere ödeme yapmaktadır. Yllix reklam onayı için günlerce beklemezsiniz. Yllix’e üye olup anında aktive olan hesabınızı hemen kullanmaya başlar ve internetten para kazanabilirsiniz.
Yllix ödemeleri haftada 1 sefer yapılmakta olup ödeme alt limiti sadece 1 dolardır. Kazançlarınız; Paypal, Payza, Liberty veya banka hesabınıza yapılabilmekte.