Twitter, facebook ve diğer sosyal ağ hesaplarımızı geliştirelim.
Mümkünmü? Tabiki evet.
Arkadaşlar addmefast tarzı açtığım yeni websitem'e sizler davetlisiniz. Sistem addmefast gibidir ve %97 Türkçeleştirilmiştir.
1 Şubat 2014 'de açılmıştır. Daha doğrusu önceden tokenli hizmet veriyorduk. 1 Şubat itibari ile, addmefast tarzı bir siteye döndürdük siteyi ;)
Sadece 1 gün içerisinde 158 üye kasılmıştır ve artmaktadır.
Sitemizin referans bölümünden referanslar yapabilirsiniz kredi kazanmanıza en iyi yardımcı yoldur. 40 Referans yapana 1 aylık VIP üyelik verilecektir.
Wm Araci özel 100 puan kodu : 6443-7843-9467-9151
Siz WM Araci üyeleri size ne mi yararı olacak? : Youtube adsense kullananlar vardır. Tam bilmiyorum 3-5 saniye izlenince sarı çizgi var. Onu geçince para kazanıyolar galiba, sitemizde videolarınız koyabilirsiniz. Korkmayın userler 15 saniye izledikten sonra kredilerini alıyor. Paranızı alıyorsunuz.
Adsense site blog için : Tam bilmiyorum fakat galiba site adsenselerini görüntülemek para veriyor galiba tam bilmiyorumda. Websites hit ile sitelerinize %100 organik hit kasabilirsiniz. Nasıl kasılıyor diye siteden bakabilirsiniz.
Not : VIP üye olmak isteyenler, VIP üyelik sitede çok pahalı bana pm atın. Site ortaklar filan var. O yüzden pahalı bana pm atın size yardımcı olayım. Çok ucuza VIP üyelik açayım sizlere..