-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Arkadaşlar yeni site acıcamda ama ne sitesi acacaggımı bilmiyorum önerileriniz neler
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi - Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Hocam benim sana tavsiyem şu yönde olsun. Diyelim ki biz teknoloji dedik ama sen teknoloji yazıları yazamıyorsundur. Aslında demek istediğim; hangi konuda iyiysen o konuyla ilgili bir site aç.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Tek amaç site açmak, ne domain belli ne içerik belli.. Hani şu dövme yaptırmak isteyenler olur ya, aynı o durum..
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
amac para kazanmak dostum
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
9 yıldır seo luk yapıyorum backlınk ler hazır sadece ne yapacagıma kara vermedim
Arafa
WM Aracı
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
xxxxxxxxxxx
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Valla hocam bence anladığın bir konu üzerine aç hem o konuda kendini daha fazla geliştir hem de başkalarına faydan olsun. Ayrıca açtığın blog ya da forum sitesi anladığın bir alan olduğu için özgün yazılar yazabilir sana yöneltilen sorulara cevap verebilirsin. Amacın para kazanmak ise oyun sitesi en iyisidir fakat günümüzde de artık oyun siteleri çoğaldı ve çok güçlü rakiplerin var. Bu yüzden bence piyasada yer yer etmeye başlayan bu konu üzerinde fazla site bulunmayan ve gelecek vadeden bir proje bul ve hayata geçir.
Kolay gelsin...
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Bence işe para kazanmam lazım diye girmek yanlış
Madem seodan çok iyi anlıyorsun benim Sana tavsiyem seo paketi yap ve sat tabi referansın varsa
Sen site olarak hangi konuda uzmansin? Bu önemli ama işin en kötü yani daha domain bile almamış olman
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Nasıl bir site açacağını bilmiyorsun, sırf para kazanmak için açmak istiyorsun. Bir abi olarak tavsiyem, açma. Küçük sermayeli işler para için yapılmaz. Sevdiğin için yapılır, ne kadar çok seversen o kadar para getirme ihtimali olur.
Amaç para kazanmaksa cebinde para olması gerekir. Kurarsın bir şirket, açarsın bir E-Ticaret sitesi tarzında bir şeyler. Verirsin reklamını. Kazanırsın paranı. Tabi cebinde 50 bin liraya yakın bir para varsa ...
Aksi durumda kimsenin burada şu siteyi aç, çok para kazanırsın demesini bekleme ;)
SanalTespit.Com
TemaDownload.Com
ETicaretBul.Com