ibrahimkiraz adlı üyeden alıntı

Sevgili kardeşim, proje çok güzel. Mümkün mertebe desteklenmeyi hak ediyor. Fakat kullanıcıya görsel olarak pek hitap etmediğini düşünüyorum. Örneğin ana sayfada yan yana 3 hücre olarak popüler, en son eklenen, en çok indirilen şeklinde bölümlere ayrılması ve menü itibari ile daha kolay erişim sağlayan çalışma sunulması faydalı olur. Başarılar dilerim. Proje hoşuma gitti.


Yorumlarınız için teşekkür ederim öncelikle. Desteklerinizi her zaman beklerim. Görsel olarak kafa karıştıran bir tasarım özellikle tercihim olmadı. Kullanıcıyı yormadan istediğini arayıp bulduktan sonra indirip gidebilmesiydi amacım. Fakat gün geçtikçe fikirlerim değişti. Şimdi dediğiniz gibi düşünüyorum fakat bunun için biraz daha zaman geçmesini bekleyeceğim. Çok teşekkür ederim. :)

Ek Olarak:

CenkOnsoy adlı üyeden alıntı

Tasarım keyifli, oldukça da kullanışlı, elinize sağlık.
Ancak materyaller nerede barındırılırsa veya kim tarafından bulundurulursa bulunsun, bir şekilde başınızı ağrıtacaktır; bu konuda bir önlem almanız gerekiyor diye düşünüyorum.


Ayrıca güzel bir konuya değinmişsiniz. Bir çok dökümanın telif hakkı var fakat bunun için araştırmalarım sürüyor, sanırım kanuni bir açık bulmuştum en son. Onu da ilerleyen günlerde fikrinizi almak üzre paylaşacağım. Amacım sosyal bir dosya paylaşım platformu yaratmak. Öyle bir platformda kişisel pdf hazırlayanlar ya da sunum vb dosyalarını paylaşmak isteyenler için güzel bir platform olabileceğini düşünüyorum. O zaman tüm telif hakkı sahibi dosyaların bağlantıları siteden kaldırılmış olacak. Bu da b planı gibi. Yorumunuz ve değerlendirmeniz için teşekkür ederim. :)

Ek Olarak:

Troublet adlı üyeden alıntı

site sade bir duruşa sahip olmuş daha sıcak renkler kullanılarak güzel birşeyler yapılabilir hocam arkaplan rengi falan değiştirebilirsin. yazı türündede daha uygun bir font olması daha güzel olur. ama şu bir gerçek eğer emek verirseniz siteniz çok iyi tutar onda sıkıntı yok :)

Ek Olarak: gerçekten çok beğendim sitenizi :)

Ek Olarak: kayıt özelliğini açarsanız üye olur size fayda sağlıyıcak birşeyler de yapabilirim :)

Ek Olarak: mesnevi kitabının 2. ciltini göremedim eksik kalmış onu ekleyiniz :)


Sevgili kardeşim, derğerlendirmen için teşekkür ederim. Kayıt özelliğini açtığımda sana buradan haber veririm inşallah. Mesnevi için sitede arama yaparsanız tüm ciltlerini indirebilirsiniz ;)