FilmleriTV adlı üyeden alıntı

55K'dan fazla film siteleri için.

günlük 55K bir film sitesi ortalama ne kadar kazandırır?

Başlığı açan arkadaş,

Bilmediğin işe girmemen gerektiği gibi bilmediğin kategoride bir siteyi sırf kazandırıyor diye açma. Katma değer yaratamayacaksan yazık günah bilgisayar karşısında çürürsün.

Ama ben ondan bundan çalarım kırparım birde seo yapılandırmanı doğru düzgün yaparsan birçok arkadaşlara ket vurursun. Onların yazılarını çalarsın. Para kazanırsın.

Yok ben kimsenin emeğine dokunmam emek hırsızı değilim diyorsan, merak etme senin yaptıklarını çalacaklardır.

Soru cevap sitesi: Birçok soruya cevap bulabileceğin ve google'dan torpilli uzmantv ve benzeri siteler tekel haline gelecek ve soru cevap yazılarımız aramalarda 2 sayfada çıkmaya başlayacaktır. Buna kizlarsoruyor.com'un sırf aranma hacmi yüksek olan sorulara yöneldiğini de düşünürsek işimiz zor.

Dizi film izleme sitesi: Şimdilik iyi gidiyorlar ama 1 yılı bulmaz. Hepsi kapanır tvyo gibi büyükler de baskısını esirgemez.

Forum sitesi: Hangi kategoride olursa olsun forum sitesi açma kardeş. Sana şiddetle tavsiye etmem.

Bence kişisel bir blog aç. Her gün yüzlerce şey öğreniyoruz. Onlar hakkında her şey yaz.

Ben düzgün bir proje yapmadan adsenseden gelen birkaç bin dolarla kendimizi kandırdığımızı ciddi anlamda düşünen karamsarın tekiyim.

Çünkü tekelleşmenin en kolay olduğu sektördeyiz.