Merhabalar öncelikle şunu belirteyim. E ticaret alanında dünya genelinde oscommerce,prestashop ve opencart gibi hazır ve ücretsiz tamamen e ticaret için tasarlanmış scriptler var. Bu hazır scriptlerle ticaret yapabiirmisin elbetteki yapabilirsin. Bununla beraber bu hazır sistemlerin ücretli ve ücrestis tema ve eklentileride var. Ayrıca bu scriptlere pos entegrasyonu.paypal,havale ve kapıda ödeme seçenekleride mevcut.
Eğer ilk etapta cebinizden para çıkmasın istiyorsanız size tavsiyem bu scriptler olur.
Ayrıca wordpress ile de ürün satış eklentisi veya teması kullanarak bunu yapabilirsiniz. Lakin şu bir gerçektir ki wordpress e ticaret scripti değil sadece uyarlanabilen bir scripttir. Tercih sizindir.Ben olsam ürün satacak olsam eğer param var ise öncelikle hazır sistemler satınalır kullanırdım. Param yoksa da en sevdiğim ücretsiz script opencarttır. Onu kullanırdım yönetimi basit ve yeterli.
Eğer ilk etapta cebinizden para çıkmasın istiyorsanız size tavsiyem bu scriptler olur.
Ayrıca wordpress ile de ürün satış eklentisi veya teması kullanarak bunu yapabilirsiniz. Lakin şu bir gerçektir ki wordpress e ticaret scripti değil sadece uyarlanabilen bir scripttir. Tercih sizindir.Ben olsam ürün satacak olsam eğer param var ise öncelikle hazır sistemler satınalır kullanırdım. Param yoksa da en sevdiğim ücretsiz script opencarttır. Onu kullanırdım yönetimi basit ve yeterli.
teşekkür ederim. peki tavsiye edeceğiniz hazır sistem firmaları var mıdır?