-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Endüstri Mühendisi
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
19, (%95)
Merhaba Arkadaşlar
Aklıma yine güzel bir proje geldi fakat internette böyle bir şey mevcut mu bilmiyorum. İnternet üzerinden webmaster ile ilgili online dersler veren bir sistem düşünüyorum. Var mı peki böyle bir şey yoksa ilk mi olacak böyle bir şeyi yaparsam :)
Yorumlarınızı bekliyorum ayrıca maddi manevi destek vermek isteyenleri de bekliyorum. Eğer projeye benzer bir site yoksa.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
o bilgi birikimine sahip ekibin varmı ? bazı şeyleri düşünmek güzel ama düşünülen herşey gerçekleşmiyor malesef :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
adam akıllı bu işin üzerinde duran kazanıyor :) wmaraci nasıl tuttu ? kendi kendine mi oldu ? adamlar işlerini düzgün yapıyor. haksızlık yok.. bu şekilde çalışırsan tutar. Ama *** bigi yaparsan yükselip düşersin :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
WordPress Dev.
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tutsplus.com teamtreahouse.com gibi siteleri bir incele. bu işi yapmak okadar kolay değil. Para kazanmak ve premium üyelikli bir site yapacaksan çok orjinal ve güzel bir anlatıma sahip olmanız gerekli. Ayrıca anlatım yeteneğide çok farklı bir durum. Mesela ben matematik konusunda çok iyiyim. ama gel bana ders anlat desen okadar başarılı bir sunuş yapabileceğimden emin değilim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Endüstri Mühendisi
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
19, (%95)
Peki yorumlarınız için saolun bir proje daha çöp kutunsa yerini alıyor :D yapılabilir bir proje fakat bir sürü altarnetifi varken biz yaptıktan sonra en iyisini yapmamız gerekecek bunun içinse ne maddi ne de manevi desteği sağlayabilirim yorumlar için teşekkürler.