Bu yasanın belki yanlış alanları var ama ben yasayı doğru buluyorum şöyleki ;

1- Bir insan başkasının içeriğini adres kaynak belirtmeden kendi içeriği gibi gösteriyor ise ordan para kazanıyor ise acaba bu yanlış değilmi? sizcede kapatılmamalı mı ? Bunun örneğini webmaster'lık tan verelim biz daha önce arkadaşlarımızın yaptığı temaların kendi yapımı gibi 100-200 TL arası fiyatta satıldığını gördük bu doğrumudur?

2- İnsanlar sitelerinden hit kazanmak için veya da başka bir sebebten alışveriş sitesinin başlığının veya url'sinin haber sitesi olarak düzenlese ne olur hit kazanır ancak bizi sinir etmez mi ?


Peki bu sayfayı Anahtar kelimelerle “uygunsuz içerik” belirlenip sayfa kaldırılabilecek. kaldırılması internet kirliliğinin önlenmesini sağlanmaz mı ? Sonuç şuki şuan internet çok kirli bir halde...

3- +18 içeriğe birşey diyemem haklı olabilirsiniz onlara da bakmak isteyen vardır elbet...
vs. vs.
daha birçok örnek veririm

Tamam hakkınızı da arayın aramayın demiyorum ama bu hakkınızıd aramayı'da sokaklarda parklarda eylem yaparak aramayın örnek verecek olursak yakın zaman daki gezi parkı olaylarında yapılan eylem orada bulunan esnafların ne kadar zarar ettiğinin belkide batanların olduğunu düşünmüyormusunuz benim babam esnaf ne kadar zarar ettiğimizi boçlarımızı ödemek için taç kişiden borç para aldığımızı biliyormuydunuz ? lütfen bencil olmayınız.

Umarım beni yanlış anlamadınız burda ben akp,chp,mhp tartışması yapmadın kendi düşüncelerimi ve gerçekleri söyledim...İyi forumlar