Arkadaşlar hepimizin iyi kötü web siteleri var. Birbirimize destek olmak amacıyla kendi sitelerimizde tanıtım yazıları yayınlayalım. Bu tanıtım yazılarınıda iş olsun diye yapmayalım. Alexa sıralaması, pr değeri, günlük hit bunların hiçbirini düşünmeden tanıtım yazıları yazalım. Mesela bir arkadaşımızın sitesinin istatislikleri çok kötü olabilir ama o sitede iyi yazılar olmadığı anlamına gelmez. Biz de bu arkadaşımızın o yazısıyla ilgili tanıtım amacıyla bir şeyler yazalım. Bu yöntem link takasından bence çok daha iyi olacaktır.
Tabi bazı şartlarımız olsun. Mesela ben bir film sitesi için kendi sitemde tanıtım yazmam. Ama bir blogda arkadaşımız gezip gördüğü bir yeri anlatmıştır bunu seve seve tanırım. Kısacası emek harcanan, iyi niyetle açılan blogların, web sitelerin tanıtılması amacıyla tanıtım yazısı kardeşliği öneriyorum. Olur veya olmaz düşüncelerinizi paylaşmanız bile yeterlidir.
Ayrıca arkadaşlar başka bir siteyi kendi sitenizde tanıtmak size hiçbir zarar vermez. Sizin kalitenizi düşürmez. Bu konudada bence yanlış bilinenler var.
Düşüncelerini paylaşan arkadaşlarımıza şimdiden teşekkür ederim.