yazının tamamını okumadan ilk yorumumu yazayım yandex google'a karşı oluşturulmadı. hatta yanlış bilmiyorsam yandex google'dan önce açılmış bir arama motoru.
şimdi yorumuma devam edeyim. geliyoo ilk duyurulduğunda bu forumlarda alay edenler bile olmuştu. tebrik ediyorum durmadınız devam ettiniz. başka projelere başladınız ki çok güzel bir haber bu. yeterli yatırım ve destek ile ben yüzde 5-10 dilimlerine 1 sene içinde bile gelebileceğinizi ve daha da ilerleyebileceğinizi düşünüyorum.
yalnız bazı eksikler var gibi yani olmamış bazı şeyler. baktığımda direk göze çarpmasa da hissediliyorlar. ilk amacınız türk insanını tavlamak ise ana sayfanızda buna yönelik bazı şeyler yapmanızı öneririm. yandexin yaptığı gibi. tabi aynısı olmasın ama ufak bi grup değişiklik bence iyi gider. reklam vermeniz gerekiyor. bi şekilde orda burda reklamlar ile isminizi duyurmalısınız ve kapasitenizi artırmalısınız ki bunlar sadece para ile olacak şeyler. nasıl yaparsınız ben bilemem ama yeterli kaynağa ulaşırsanız sistemlerinizi yükseltir kapasitenizi artırır yanı zamanda reklamla insanlara isminizi duyurabilirsiniz. umarım daha da başarılı olursunuz bir kaç sene sonra türkçe aramalarımızı hep geliyoo ile yaparız.
iyi günler.