benim arkadaşlarım ülkemizde bu işin başındalar 3 yıldır biliyorum bunları da hiç websitesi yapacam diye alanı duymamıştım :D :D
bana hala birileri gelip satmaya çalışıyor geç websitesi ayağını ne kadar kazanacam onu söyle diyorum hahahaha :D
vala kardeşim çok ilginç bu güne kadar ilk defa seni duydum ben websitesi yapacam ben diye megaholdings alan. feci pahalı websitesi kurmak isteyen için onlar saadet zincirne benzer bişi yapıyolar millete satıyon para kazanıyon bence girmişsin bu işe webmasterlık felan geç git satış yap ordan kazanırsın :D :D
şimdi diğer yorumları okudum bu megaholdings hakkında pek yorum yapmak istemiyorum ama 3 yıl önce arkadaşlarım girdiğinde bende girseydim şu anda üni okuyor olmazdım aylık yaklaşık 5bin dolar net gelirim artı bilumum şeylerim olurdu. burda websitesi sadece bi ürün tabi en yüksekteki arkadaşımın sitesine baktığım hiç bişi yok ama adam dubaiden çıkmıyor. ha ne var çoğunun herşeyi para olmuş aldıkları arabaların resimlerini koyuyorlar aldıkları çeklerin resimlerini koyuyorlar vs vs bana göre değil bu. şu anda hayatlarını yaşıyor hepsi ama yarın bir gün şirket kapanır birşey olursa sonra çok sıkıntıya girerler.