Ersümer adlı üyeden alıntı

Tasarım haber sitesi tasarımı fakat içerik haber değil farkettiyseniz. Eğitim, PDR, Kişisel Gelişim, Psikoloji, Çocuk Eğitimi, Aile İçi İletişim ve Sağlık konuları var sitemizde. Haber sitelerinin adsense kabul edilmediğini ilk defa sizden duyuyorum. Neden kabul etmesin ki haber sitelerini anlayamadım ?

çoğu haber siteleri ajanslardan haber çektiği için özgünlük sıkıntısı yüzünden şuana kadar forumda gördüğüm haber sitelerinin hiç biri kabul edilmedi. sadece özgünlükmü onu bilemem ama forumda araştırırsanız hep haber sitesi kurupta adsense almaya çalışan çok kişi var ama kimse alamıyor. anca başka bir sitelerinden adsense alıp o hesap üzerinden reklam yerleştiriyorlar.

şahsen benimde haber sitem vardı her haberi ajanstan çekip okuyup değiştiriyordum haberi ama kendime göre düzenliyordum okuduğum haberi ama 4 ay 5 ay siteyi ilerlettim ülke sıralaması 10k falan oldu ama gene yok adsense vermiyor. bende gittim güzel fiyata sattım farklı bir site aldım onun üzerinden adsense hesabımı alabildim.