-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisliği Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
K** C**
-
-
-
Ticaret
17, (%88)
Arkadaşlar xxxxx.com diye bir domain almayı düşünüyorum ve burada online olarak herkesin kendi webcam'ından fotoğraf çekmesini düşünüyorum yani kişi fotoğraf çekicek ve sitenin anasayfasına direk düşücek, beğendikleri fotoğrafları kendi pc'lerine kaydedip profil fotosu veya bir yerlere kayıt olurken kullanabilicekler.
Ne diyorsunuz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Private Sector
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Siz o fotoğrafları ne yapacaksınız. Database'nizde kayıtlı kalacak.
Şahsi fikrim bu. Pek mantıklı bir proje değil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Amele V.2
-
-
Ad Soyad
Ş** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
insanlar kendi fotolarını çekip bir başkasının bilgisayarını süslemesi için neden internete koyar?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam bence tehlikeli olabilir yani terbiyesiz bir fotoğraf yüklerler fln başınız belaya girer zaten çoğu kişi kendi fotoğrafını facebook fln dışında kullanmıyor ordada çekebilme özelliği var zaten
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam şöyle bir şey olabilir web cam üzerinden müzik çalabilirler bunun uygulamasını görmüştür ama benim bilgisayarımda çalışmamıştı nedense
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Başka bir proje daha düşünür de yayınlarsınız diye söylüyorum, bir projeniz varsa alan adını konuya yazmamanızı öneririm. Başkası anında alır sonra üzülürsünüz :)
Projeye gelirsek hem fotoğraflar sizin sunucunuza kaydolacak ki bu sunucuyu yormakla beraber özel fotoğraflar da hatta +18 içerikli fotoğraflar da olabilir bu da sunucunuzun kapatılmasına kadar gidebilir. Diğer yandan artık herkesin elinde kameralı telefon var iyi/kötü webcam ile fotoğraf çekenler yok gibi bir şey :)
Eğer proje yapma niyetindeyseniz elimde bir domain ve fikir var pm atarsanız yardımcı olurum :)