netbozum
tr.link

Yeni Bir Fikrim Var

15 Mesajlar 1.796 Okunma
acebozum
tr.link

KadirMelih KadirMelih WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Yazılım Mühendisliği Öğrencisi
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad K** C**
  • Mesajlar 249
  • Beğeniler 5 / 44
  • Ticaret 17, (%88)
Ek Olarak:

kelebek adlı üyeden alıntı

bildiğiniz org gibi bir görüntü var sizin görüntünüzün üzerinde parmağınız nereye denk gelirse oradaki nota çalıyor :D bulursam linkini atarım html5 ve js ile yapmışlardı

şimdi anladım hocam güzel fikir google'nin doodle'ları gibi bişey sanırım ama internette çok vardır bence daha güzel projeler lazım şöyle en sağlamından :D

Ek Olarak:

Fransiz Kafa adlı üyeden alıntı

Başka bir proje daha düşünür de yayınlarsınız diye söylüyorum, bir projeniz varsa alan adını konuya yazmamanızı öneririm. Başkası anında alır sonra üzülürsünüz :)

Projeye gelirsek hem fotoğraflar sizin sunucunuza kaydolacak ki bu sunucuyu yormakla beraber özel fotoğraflar da hatta +18 içerikli fotoğraflar da olabilir bu da sunucunuzun kapatılmasına kadar gidebilir. Diğer yandan artık herkesin elinde kameralı telefon var iyi/kötü webcam ile fotoğraf çekenler yok gibi bir şey :)

Eğer proje yapma niyetindeyseniz elimde bir domain ve fikir var pm atarsanız yardımcı olurum :)

Hocam yorumunuz için teşekkürler :) Normalde domaini paylaşmam zaten bu istisna oldu.

googleasistan
reklam

kelebek kelebek WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Geliştirici
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 3142
  • Beğeniler 60 / 764
  • Ticaret 5, (%100)
Bunun benzeri bir şeydi

http://www.theverge.com/2012/7/9/3147397/google-chrome-beta-21-update-webcam-microphone-support

Okeskin Okeskin SUPREMACY Kullanıcı
  • Üyelik 12.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Web
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 880
  • Beğeniler 836 / 288
  • Ticaret 18, (%100)
Webcam'den kendimi çektim diyelim, niye paylaşmak isteyeyim veya başkasının çektiği fotoğrafı niye profil fotoğrafı yapayım?

Bunu şöyle yapsan;

Domain gayet güzel (almamışsın, kaldırırsan iyi olur. Kapmasınlar) Bu alan adına bence en uygun; fotoğrafı ağı oluşturmaktır. Yani profesyonel-amatör fotoğrafçılar veya bu işe en baştan başlayacak olanlar çektikleri fotoğrafları site üzerinden paylaşsa ve beğendim-beğenmedim, yorum sistemi olursa hem çektiği fotoğrafın iyi yönlerini öğrenir, hemde kötü yönlerini.

Ayrıca belirli aralıklarla yapacağınız fotoğraf yarışmalarıyla bir kitle yaratabilir ve fotoğraf-bilgi havuzu oluşturmuş olursunuz. Veya çekilen temalı fotoğrafların satışları yapılabilecek sistem olabilir. Atıyorum, bir peynir firması bir inek fotoğrafı istiyor. Bunu yaptıracağı ajansa verip, uygun fotoğrafın çekilmesi için günler-aylar bekleyeceğine sitedeki havuzdan arama yaparak kişiden cüzi miktarlar karşılığında satın alabilir.

iyi.

SafakCALiSKAN SafakCALiSKAN lafliyorum.com Kullanıcı
  • Üyelik 11.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Amele V.2
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Ş** Ç**
  • Mesajlar 4641
  • Beğeniler 1124 / 1124
  • Ticaret 7, (%100)
şu sıralar bir gazoz reklamı var gazozları hüpletiyolar
o eğlenceli olabilir

wmaraci
wmaraci

KadirMelih KadirMelih WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Yazılım Mühendisliği Öğrencisi
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad K** C**
  • Mesajlar 249
  • Beğeniler 5 / 44
  • Ticaret 17, (%88)

OkanKeskin adlı üyeden alıntı

Webcam'den kendimi çektim diyelim, niye paylaşmak isteyeyim veya başkasının çektiği fotoğrafı niye profil fotoğrafı yapayım?

Bunu şöyle yapsan;

Domain gayet güzel (almamışsın, kaldırırsan iyi olur. Kapmasınlar) Bu alan adına bence en uygun; fotoğrafı ağı oluşturmaktır. Yani profesyonel-amatör fotoğrafçılar veya bu işe en baştan başlayacak olanlar çektikleri fotoğrafları site üzerinden paylaşsa ve beğendim-beğenmedim, yorum sistemi olursa hem çektiği fotoğrafın iyi yönlerini öğrenir, hemde kötü yönlerini.

Ayrıca belirli aralıklarla yapacağınız fotoğraf yarışmalarıyla bir kitle yaratabilir ve fotoğraf-bilgi havuzu oluşturmuş olursunuz. Veya çekilen temalı fotoğrafların satışları yapılabilecek sistem olabilir. Atıyorum, bir peynir firması bir inek fotoğrafı istiyor. Bunu yaptıracağı ajansa verip, uygun fotoğrafın çekilmesi için günler-aylar bekleyeceğine sitedeki havuzdan arama yaparak kişiden cüzi miktarlar karşılığında satın alabilir.

Hocam çok güzel yazmışsınız aklımda yeni şeyler oluştu hemen. Tavsiyenizi düşünücem çok sağolun :)
Okeskin

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al