ugly adlı üyeden alıntı

Konuyu ben açmadım. Soruyu da ben sormadım. İnsanlara körü körüne neden saldırdığınızı anlamadım. Bu arada film ve warez sitelerle ilgili başına daha önce olay falan geldiyse psikologa gitmeni öneririm.

Hazır konuya girmişken konu ile ilgili de görüşlerimi bildireyim. Oyunları kendi sitende veya sunucunda barındırmanı önermem. Oyunları ul.to gibi sitelere yükle veya o sitelere yükleyen sitelerden al veya torrent sitelerinden link koyabilirsin. Hem isteyen istediği hızda indirir hemde bir sorun çıkmaz. Ayrıca şimdiye kadar kimsenin oyun sitelerinin üzerine düştüğünü görmedim ki FO girersen ne uyarı ne de doğru dürüst iletişim kısmı bile olmadığını görürsün :)


Benim bir sıkıntım warezle ilgili ki zaten watez site sahibiyim. Sadece şunu söylüyorum:

-Warez site adı paylaşımı yasak, link vermek yasak, yasak olduğunu bildiğim(iz) için bizler yazmıyoruz değil mi? Ozaman bu arkadaşda yazmaması gerekiyor.

Site sahibine gelince ise, madem warezde sıkıntı yaşarmıyım şöyle olur mu böyle olurmu diye korkuyorsan neden bu işe girişiyorsun, ben sorun yaşamadım yaşamayızda ama korkuyorsun madem girişme bırak işin ehli yapsın.