safakbskn adlı üyeden alıntı

zaten 3 kuruş kazanan hostçuların bu yasayla iyice masrafları artmış bulunuyor(zira bu 2 yıl log barındırma işini onlara kitlediler buda ek sunucu ve masraf demek). Önümüzdeki günlerde host fiyatlarının artması kuvvetle muhtemel. Zaten 20 lirayı çok gören Türk internet kullanıcısı yabancıdan(hostgator , mochahost) gibi yerlerden daha ucuza alabildiğini görünce iyice buralara yönlenecek. Buda yerel şirketleri etkileyecek diye düşünüyorum. Birde bu yasayla site sahiplerinin gelirlerinin ciddi anlamda düşeceği aşikar. Ee hem hizmet pahalı hem kazanamıyorum ne yapacağım? Tabi ki site açmayacağım. Websayfası sayısındaki ciddi düşüş ile işin sonunda şu andakinden çok daha az websayfası olan bir ülke olacağız. Bu kaliteyi artırır mı? Tartışılır ama ben sanmıyorum.

Ne tespit yaptım bilader bir daha yaz de 100 sefer denesem yazamam.

Bilmiyorum her önüne gelen site açmaması belki daha iyi olabilir.

noktanoktam adlı üyeden alıntı

Bu yasayla beraber sitenin tamamı değil sadece yasaklanmak istenen bölüm kapanacak veya gösterimi engellenecekmiş.Diğer sayfalar yayına devam edecekmiş haberlerde öyle diyorlardı.

Ben sitenin tamamı kapanıcak diye duydum daha doğrusu izledim..Çünkü bir gün sabah kalktığınızda sitenizi kapalı olarak görebilirsiniz diyordu haberde.