Daha detaylı olarak anlatacak olursak durum şöyle:
Mesela bir kelime arattırırsınız Google o kelimenin en çok geçtiği ve spam olmayan içeriği sizin karşınıza çıkarır. Diyelim ki makalede cacık kelimesi geçiyor ve yorumlarda da cacık kelimesi çıkıyor. Google bu kelimelerin hepsini toplar uygun bir şekilde arayan kişiye gösterir.

Siz demişsiniz ki benim sitemde lakasız kelimeler çıkmış. alakasız değil. fxlive-tr.com kelimesini arattığınız zaman Google size sitenizdeki açıklamalardan rastgele uygun bir cümle bulup çekmez. fxlive-tr.com kelimesi ile alakalı en yakın cümleleri toplar sizin karşınıza çıkarır Örnek aşağıdaki cümlede kalın olarak işaretlediğim kelimeler gibi.

FxLive-TR/Bloomberg-ht. Ziraat Türkiye Kupası'nda ... FxLive-TR: Emrah bey Firma ile kesin bir söylemde bulunmamız şuan için... Emrah Sahin: Ben paramı ..

Siz bu kelimeleri aradınız ve Google de bu kelimelere en yakın olan içinde spam olmayan cümleleri toplayıp buldu ve önerdi size.

Sitemde spam yok diyebilirsiniz belki farkında bile değilsiniz ama Forex kelimesinde yüksek derecede spam listesindesiniz. Bu kelimeleri de ayrıca temizlemenizi tavsiye ederim.