Merhaba,
Sitedeki Title'm, Mynet Sohbet, Eski Mynet Sohbet Olmasına rağmen, Google Sadece " Mynet Sohbet " kelimesini çikartiyor ise, bunun sebebi, site içerisin de o kelimenin çok geçtiği ve alinan backlinklerin çoğunun o kelime üzerinden olduğunu öğrendim araştirmalarim da, aksine birşey söyleyebilir misiniz ?
Başka arkadaşlar da var, Onlar da o kelime de link kasiyorlar fakat, onlarda öyle bir problem yok. Bu titleyi google nin kafasına göre seçmesini engelleme gibi bir şansimiz var midir ?
Ben Titlemin, All in Seo Pack a veya Genel ayarlarda bulunan yere, nasil yaziyorsam, öyle çikmasini istiyorum.
Site adresini PM ile atiyorum.
Cevap verirken, Alinti yaparak cevap verirseniz, bana da bildiri gelmiş olur.
Teşekkürler,
İyi çalışmalar.
Sitedeki Title'm, Mynet Sohbet, Eski Mynet Sohbet Olmasına rağmen, Google Sadece " Mynet Sohbet " kelimesini çikartiyor ise, bunun sebebi, site içerisin de o kelimenin çok geçtiği ve alinan backlinklerin çoğunun o kelime üzerinden olduğunu öğrendim araştirmalarim da, aksine birşey söyleyebilir misiniz ?
Başka arkadaşlar da var, Onlar da o kelime de link kasiyorlar fakat, onlarda öyle bir problem yok. Bu titleyi google nin kafasına göre seçmesini engelleme gibi bir şansimiz var midir ?
Ben Titlemin, All in Seo Pack a veya Genel ayarlarda bulunan yere, nasil yaziyorsam, öyle çikmasini istiyorum.
Site adresini PM ile atiyorum.
Cevap verirken, Alinti yaparak cevap verirseniz, bana da bildiri gelmiş olur.
Teşekkürler,
İyi çalışmalar.
Ya ben soruyu anlayamadım, ya yeni index ile sorun düzeldi (: Google da şu çıkıyor;
Mynet sohbet, Eski mynet sohbet, Mynet chat |
Eğer bu ise istediğiniz sorun yok. Yok bu değil ise, bu yazıyı google kafasına göre çıkarmaz elbette, site ayarlarında bu yazı aynen bu şekilde yazılmış. O bölümü bulup düzeltin sadece ve index almayı bekleyin.
Ek Olarak:
iyi akşamlar sitemin ismi www.siranhaber.tk şiran gündem yada şiran haber arama sonuçlarında ilk sırada çıkmak için ne yapmam lazım şimdiden teşekkür ederim
Gümüşhane ilçesi şiran sanırım, başka bir anlamı yoksa, güncel kalmanın yanı sıra girdiğin haberlerin %51 i bölgene ait olacak. Gümüşhane, şiran, haberlerde geçireceğin kelimelerde wikipedia sana yardımcı olacaktır. Ek olarak google maps kullan. Zorlu bir kelime değil, bunları düzenli yapabilirsen 1. olursun ama, daha önemlisi 1. kalırsın. Backlink alarak da 1. olabilirsin ama her güncellemede risk olur.
Ek Olarak:
http://otoarac-kiralama.net/
oto kiralama kelimesinde ilk 100 de bile değil nerde hata yaptım bulamıyorum.
oto kiralama kelimesinde ilk 100 de bile değil nerde hata yaptım bulamıyorum.
81 çalışmayan bozuk url var, diğer linkler ise çalışmıyor. Bu problemleri çözmelisiniz ilk aşamada.