lostyazilim

A. Gül onayı beklenmeden sansür işleme koyuldu !

74 Mesajlar 14.224 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Kozba Kozba SEO ve Editörlük Kullanıcı
  • Üyelik 24.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Blog Yazarı
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 594
  • Beğeniler 6 / 174
  • Ticaret 12, (%100)
Bu ülkede hala daha demokrasi oturmamış. Kardeşim madem girmek istemiyorsun o tip sitelere o zaman girme belki ben girmek istiyorum, benim hakkımı neden alıyorsun ki?
DeLi1SeY

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

GokhanKara GokhanKara Whatsappla.com Kullanıcı
  • Üyelik 17.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad G** K**
  • Mesajlar 1421
  • Beğeniler 760 / 545
  • Ticaret 21, (%100)

Onur89TR adlı üyeden alıntı

Böylelerine (Gökhan Kara) en güzeli şeriat gider. O şeriatla yaşayan ülkelerde neden isyan var sanıyorsun? Halk bıkmış artık şeriattan, özgürlük istiyor. El ele sevgilisiyle tutuşup sokakta özgürce yürümek istiyor, oyları gerçekten oy verdiği partiye gitsin istiyor, izlenmemek, fişlenmemek istiyor. Sen de kalkmış burada özgürlüklerin kısıtlanmasını savunuyorsun. Git İran'a, ne halt yersen ye orada. Siz ve sizin gibiler, yeter ki yüzyıllarca hür yaşamaya timsal olmuş Türk'leri rahat bırakın. Sağa sola din satma. Senin dinin sana, benim dinsizliğim bana.

Gün gelecek beğenmediğin bana muhtaç olacaksın inşallah o zaman yüzünü göreceğim ben.

İrandan banane ben dinime bakarım, birde iş miş gibi kalkmışda bana gövde gösterisi yapıyor dinsizim bu bana diyor senin gibi insana lafmı söylenir, akılmı verilir.

Sana hiçbirşey demiyorum hadi git yoluna birdaha da karşıma çıkma lütfen.

Profesyonel Tasarım & Wordpress Tema / Eklenti hizmeti - http://whatsappla.com/@gokhankaraofficial

onur33 onur33 https://onurr.org Kullanıcı
  • Üyelik 17.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad O** E**
  • Mesajlar 829
  • Beğeniler 106 / 155
  • Ticaret 18, (%100)
Ya hocam benim anlamadığım hadi girdik dediğiniz sitelere, sonra girdik film sitelerine ee noldu şimdi dinden mi çıktık ? kimene internette ne yaptığıma ayrıca ülkede herkes dine düşkün mü HAYIR! ee ne yapacaz herkes için kim genelleme yapabilir madem dine düşkünsün girmek istemiyorsun öyle sitelere girme kardeşim zorla mı sokuyorlar seni o siteye ! vay efendim günah işlemekten korunmuş oluyorlarmış ee kim dedi girin size o siteye diye kim dedi ?

Ek Olarak:

Böylelerine (Gökhan Kara) en güzeli şeriat gider. O şeriatla yaşayan ülkelerde neden isyan var sanıyorsun? Halk bıkmış artık şeriattan, özgürlük istiyor. El ele sevgilisiyle tutuşup sokakta özgürce yürümek istiyor, oyları gerçekten oy verdiği partiye gitsin istiyor, izlenmemek, fişlenmemek istiyor. Sen de kalkmış burada özgürlüklerin kısıtlanmasını savunuyorsun. Git İran'a, ne halt yersen ye orada. Siz ve sizin gibiler, yeter ki yüzyıllarca hür yaşamaya timsal olmuş Türk'leri rahat bırakın. Sağa sola din satma. Senin dinin sana, benim dinsizliğim bana.

Hocam size %1000000 katılıyorum çok güzel açıklamışsınız helal olsun
Onur89TR alp

kişi bu mesajı beğendi.

Kişisel Blog: www.onurr.org

Onur89TR Onur89TR Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek .
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 2376
  • Beğeniler 704 / 791
  • Ticaret 1, (%100)

GokhanKara adlı üyeden alıntı

Gün gelecek beğenmediğin bana muhtaç olacaksın inşallah o zaman yüzünü göreceğim ben.

İrandan banane ben dinime bakarım, birde iş miş gibi kalkmışda bana gövde gösterisi yapıyor dinsizim bu bana diyor senin gibi insana lafmı söylenir, akılmı verilir.

Sana hiçbirşey demiyorum hadi git yoluna birdaha da karşıma çıkma lütfen.

Anlayamadım? Sana muhtaç olmak derken? Ben senin buyunduruğunda değilim. İşçin hiç değilim. O yüzden beni işçi, kendini de patron sınıfına koyma. Gözünü yükseklerde tutanları severim, azimlidirler, ama burnu havada olanları asla.
YenerK alp

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

GokhanKara GokhanKara Whatsappla.com Kullanıcı
  • Üyelik 17.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad G** K**
  • Mesajlar 1421
  • Beğeniler 760 / 545
  • Ticaret 21, (%100)

Anlayamadım? Sana muhtaç olmak derken? Ben senin buyunduruğunda değilim. İşçin hiç değilim. O yüzden beni işçi, kendini de patron sınıfına koyma. Gözünü yükseklerde tutanları severim, azimlidirler, ama burnu havada olanları asla.

Vallaha burnum havada olsa değil sana cevap yazmak insan yerine bile koymazdım buna emin olabilirsin.

Ne yazik ki soluduğum bu güzel ülkemde senin gibi birisinede Türk denmesi beni gerçekten üzüyor, üzülüyorum.

Hayatta sadece işçiler patrona muhtaç olmaz canım cicim benim.Dünya var dünya hani biliyorsun ?

Bir evren var, gezegenler var. O elindeki klavyeyi bırak bi dünyayı yönettiğini sandığın odandan bir dışarı çık dışarda hava var, insan var, yaşam var sen ne izliyosun, ne görüyosunda böyle entresan şeyler söylüyorsun anlayamadım bir türlü.

İrandan girmişsin Türk'lükten çıkmışsın, eğer sen Türk isen ben Türklüğümden utanıyorum. Din, dil, ırkçılık ayrımcılık yapmaz hiçbir Türk.

Sen kalk gövde gösterisi yapacam diye beni dışla, bana İran'a gitmem için vaatlerde bulun tövbe estafirullah vallaha gül gül öldüm gece gece, Allah sana akıl versin, islah eylesin inşallah.

Daha alıntılama asla cevap vermeyeceğim varsa problem PM gönderebilirsin. ;)
brk

kişi bu mesajı beğendi.

Profesyonel Tasarım & Wordpress Tema / Eklenti hizmeti - http://whatsappla.com/@gokhankaraofficial

tdilek007 tdilek007 DOT Medya Kullanıcı
  • Üyelik 17.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad T** D**
  • Mesajlar 266
  • Beğeniler 133 / 46
  • Ticaret 7, (%71)
ya ne TÜRKlüğünden bahsediyorsun @gökhankara, haksızsın kardesim daha fazla uzatma!

bu ülkede bu hükümet oldukça zaten kısıtlama üzeirne kısıtlama gelecek ben girecegim bilader key benim degil mi ister adult siteye girerim ister internette kumar oynarım istersemde dini siteye girerim kim benim özgürlüğüme karışacak ya hayırdır

DOT Medya

MuhammedAli MuhammedAli Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 318
  • Beğeniler 75 / 64
  • Ticaret 4, (%100)
Başbakan'ın maaşı 12 bin TL civarı iken, danışmanının maaşı 52 bin TL nasıl oluyor ? Açıklasanıza biraz ;)
tdilek007

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 17.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad T** D**
  • Mesajlar 266
  • Beğeniler 133 / 46
  • Ticaret 7, (%71)

muhammedali adlı üyeden alıntı

başbakan'ın maaşı 12 bin tl civarı iken, danışmanının maaşı 52 bin tl nasıl oluyor ? Açıklasanıza biraz ;)

DOT Medya

MuhammedAli MuhammedAli Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 318
  • Beğeniler 75 / 64
  • Ticaret 4, (%100)

Burası siyasi forum değil öncelikle.

Bu saçma sorularına cevapta vermem, senden oyda istemem ;)

• Üyelik 17.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad T** D**
  • Mesajlar 266
  • Beğeniler 133 / 46
  • Ticaret 7, (%71)

MuhammedAli adlı üyeden alıntı

Burası siyasi forum değil öncelikle.

Bu saçma sorularına cevapta vermem, senden oyda istemem ;)

hocam sendne oy isteyen yok açıkla dediğin kişilere bende sormak istedim sadece..

DOT Medya
wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al