Turhost ile uzun yıllardır çalışıyorum bende. Neden diye soracak olursan:
1- Çağrı atıyorum onlar beni arıyor :)
2- 24 saat kesintisiz telefon ve site üzerinden destek var. Birkaç dakika içinde açılan ticketlere cevap geliyor.
3- Elemanları çok sabırlı. Telefonla olsun mail ile olsun uzun uzun anlatıyorlar sana. Resmen eğitim veriyorlar diyebilirim.
4- Eğer sorun çıkarsa hiç uğraşmıyorlar. Bir defa başıma geldi. Wordpress kuramıyordum hosta. Hemen host değiştirdiler. Bir üst sınıf ve daha pahalı hosta ücretsiz taşıdılar sitemi. Üstüne birde 1 yıllık ekstra domain verdiler. Biraz sıkıştırsam, müşterii memnuniyeti için şirketi devredeceklerdi nerdeyse :D
5- Sistemler çok hızlı ve sorunsuz çalışıyor.
6- PHP.ini gibi dosyalara erişim izni sağlıyor. Bazı firmalar bu dosyaları saklıyor ya da bir değişiklik yapılmak istenirse onlara iletiyorsunuz onlar yapıyor değişikliği. ASP kod ayraçlarını açmak istemiştim oradan biliyorum.
7- Bütün host paketlerinde yanında domain bedava.
8- Devamlı müşteriyseniz, referans olduğunuz yeni müşterilerin harcamalarından size kar payı veriyor ya da bedavadan domain falan uzatıyor.
9- Paket yükseltme veya düşürme işlemleri hiç sorunsuzca halledilebiliyor.
10- Domainlerde genellikle tek sayfalık index veya hazır PHP, ASP, FLASH tasarımlı indexler bedava oluyor.
11- Kurumsal müşterilere ücretsiz SEO optimizasyon hizmeti sağlanıyor.
12- Paran yoksa, çıkışmadıysa, hostingin falan bitiş süresi yaklaştıysa veresiye hesap açıyorlar :) Nasıl. Açıyorsun telefonu. Ya benim hosting bitiyor. Şimdi param yok, kredi kartında limit yok dedinmi, önemli değil efendim, hostinginizi hemen yeniliyoruz, 15 gün içinde ödemenizi rica ediyoruz diyorlar.
13- Bedava birşeyler isteyebileceğiniz tek firmadır. Ya ben kardeşime site açıcamda. Hadi bu seferlik domain sizden oluversin nolcak derseniz alacağınız cevap tebii efendim, yeni müşterilerimize her zaman ayrıcalıklarımız vardır, 1 yıllık domain sizlere hediyemiz olsun..
Daha da başka birşey demeye gerek yok. Bu yazdıklarımın hepsini bizzat yaşadım, deneyimledim.