-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisliği Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
K** C**
-
-
-
Ticaret
17, (%88)
Paypal ile kontör satmayı düşünüyorum geçen sene scripti kodlamıştım fakat gerekli sebeplerden dolayı askıya aldım. Şimdi tekrardan başlamak istiyorum.
Paypal hakkında bilgisi olan gerçekten paypalı noktasına virgülüne kadar bilen birine bir kaç sorum olucak. Paypal ile ilgili bilgisi olanlar konu altına yorum yaparsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler..
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
434, (%100)
Kodlama ile ilgili bir bilgim yok ancak. Paypal çok sıkıntı çıkarıyor. Ödemeyi yaptı, kontörü aldı. Bir süre sonra hizmet geçersiz diyerek parayı geri çekebiliyor. Bu yüzden paypal yerine havale tercih edin bence.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisliği Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
K** C**
-
-
-
Ticaret
17, (%88)
Sistem otomatik derken hocam? Sistemin otomatikliği şöyle olucak atıyorum ben kontörü aldım paypaldan ödemeyi yaptım otomatik olarak kişiye kontör yollanmıycak ben kontör gönderme işlemini 5-10 dakika içerisinde manuel olarak yapıcam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence paypal kullanmayacaksan bu işe girme çünkü seni tercih etmelerinin sebebi paypal olacaktır
Kredi kartı ile satış yapacaksan bunu operatörler kendi sitelerinden yapıyor havale/eft ile satmaya kalkışırsanda adam bankaya gidip paraya yatırıp ödeme onayı vs. bekleyeceğine en yakın tl yükleme notasına gider :D
Bazı riskleri göze alıp paypal ile satış yaparsan bu işten iyi gelir elde edebilirsin, malum paypal ile tl almak isteyen çok var (bkz: Miles Matheson) :D :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
N** A**
-
-
-
Ticaret
63, (%98)
paypal ile kontör sattım bir seferinde adam itiraz etti ve hem kontörü benden almış oldu hemde paypalını geri aldı bakiyem -60 oldu. Zarara sokuyor adamı yani.