Google artık aklıllandı çöp siteleri ayıklıyo bence copy paste yapanları temizliyor.
Yanılıyorsun.. dediğiniz ve dediğim olayı bir ankete dökelim Uzmanlar gereğini yapacaktır. :)
akıllanma degilde kurnazlık yapiyor haftada en az 3000 lira veriyoruz adwordsa ama bende kadnıracam googleyi zaten düzgün davrandınmı dünyada zarar edersin üc kagıtçı olucan
Hocam Bilmediğiniz çok şey var.. Ya düşünün Adsense hesabım 2010 yılından bu yana var.. Ve bu gün hesap durduruldu.. İçindeki paralarım da gitti.. :) içinde ortalama 120 tl var idi.. Nedeni ise ücretli trafik almışım :) sözde ya bıraksınlar suç bizde bunu herkes bilsin.. Google google dedik ne konuma getirdik ama bak neler yapıyor.. :) Hani google'ın saçmalamadığını ima eden arkadaşlara sesleniyorum.. Arama motorunda yazar ismi ve resmi var iken nerede şimdi o resim ? Yabancı ülkelerde bu sorun yok.. Penguen 1 yıl içinde kaç defa güncellendi ? Pagerank güncellemesinde hanginiz memnun kaldınız ? pr 4 beklediğim sitem prsi alınarak 0 oldu :) bu benim örneğim idi benden beter olanlar var.. Toplist siteleri ile yükselenleri görüyoruz... En üstteler.. ama onca para, servet verip backlink paketleri alanlar ve adwors reklamlarına aylık binlerce para verenler nerede acaba ? adalet buysa ben bu adalate karşıyım :)
Ek Olarak:
Bu konunda hem fikiriz. )
Ne Mutlu aynı fikirde olduğunuz için :) Tek değilim yani bu fikri taşımakta :)