-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / K
-
Meslek
Uzman
-
-
Ad Soyad
T** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
wmt den google boot gibi getir denediniz mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
Ş** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
halloldu ilk defa başıma geldiği için panik yapmıştım şuan gayet iyi teşekkürler.
elis
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / K
-
Meslek
Ev Hanımı
-
-
Ad Soyad
D** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar
Ben sitemde özgün makaleler yazıyor ve bunları Google gibi getirden indexletiyor ve içeriğimin başlığını goole'da aratıp tıklıyarak sayfaya girdikten sonra Facebookta bir çok dahil olduğum grupta kendi facelerimde ve yaklaşık 8 imleme sitesinde imletiyorum. Bu şekilde şimdiye kadar hiç bir sorun yaşamadım fakat fark ettimki 2 şubattan beri sadece benim indexlettiğim sayfalar indexlenmiş ve botlar sitemi ziyaret etmemişler. Günde yaklaşık 4-8 tane arası içerik ekliyorum ve bunları dediğim gibi Google gibi getirden indexletiyordum. Bugün eklediğim sayfaların uzun süre Beklemede olduğunu daha sonrada Başarısız oldu yazısını gördüm bunu aynı sitemdeki yeni 4 sayfam için yapmama rahmen sonuç Başarısız oldu. Bu konuda fikirleri olan ve bugün bu durumu yaşayan varmı aranızda?
nazarca.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Full Stack Developer
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
4 - 5 günlük sitemin şuanda 500 indexlemiş ancak bazen vBulletin Destek yazıldığında 5. sayfaya düşüyor bazen 2. sayfada ilk sıraya yerleşiyor. Sitemap gönderdiniz mi Google'a ?
elis
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / K
-
Meslek
Ev Hanımı
-
-
Ad Soyad
D** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sitem nazarca.com site haritalarını çok önceden göndermiş ve onaylatmıştım. Bu durumda zaten ilk defa başıma geldi. Şimdi az önce dizine gönderdiğim yazımı tekrar gönderdim aynı şekilde döngüde ve beklemede yazıyr muhtemelen sonuç yine başarısız oldu olacak gibi
nazarca.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
iktisat
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bu sıra hem google hem youtube olsun çok fazla değişkenlik gösteriyor özellikle youtube üzerinde yapılan niche kelime düzenbazlıkları tbm de dalgalanmaya neden oluyor google indexlemelerinde de dengesiz yavaşlıklar söz konusu.google da üst sıraya çıkma aşığı arkadaşlarda işin içine girince google kontak kapatıyor :):mad: