netbozum
wmaraci reklam

Dmoz Kaydını Neden Yapamıyorum?

15 Mesajlar 2.196 Okunma
Toplam 15 mesaj ve 2.196 görüntüleme
acebozum
KaplanBozum

eksiyukluproton eksiyukluproton Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Microsoft Sertifikalı Yazılım Geliştirici - Yazılım&Veritabanı Uzmanı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** Ş**
  • Mesajlar 74
  • Beğeniler 19 / 24
  • Ticaret 6, (%100)
Bugüne kadar kimsenin sitesini, "çorba parası" karşılığı kayıt etmedim arkadaşlar. Her ortamda olduğu gibi, orada da işini doğru yapmayan çok fazla insan var ancak, editörlerinin genelini yaftalamanın doğru olmadığını düşünüyorum. Son olarak, Dmoz, arama motorlarının siteye bakış açısını -eskisi kadar olmasa da- halen ciddi şekilde etkileyen önemli bir dizin. "Öldü" yorumlarına ise sadece gülüyorum. İyi forumlar. :)

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

Zargana Zargana WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 50 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Giresun
  • Ad Soyad Y** U**
  • Mesajlar 994
  • Beğeniler 9 / 303
  • Ticaret 11, (%100)
Bilmiyorum ama bazen editörler bakmayı unutuyor mu nedir! Başvurduktan yaklaşık 6-7 ay sonra şans eseri fark etmiştim sitemin Dmoz'a kaydının yapıldığına

Ne ekersen onu biçersin

olesore olesore "Saban Kılıçtan Üstündür" Kullanıcı
  • Üyelik 29.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Bilim İnsanı
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad L** K**
  • Mesajlar 1299
  • Beğeniler 228 / 293
  • Ticaret 12, (%100)
Şayet kategoride birden fazla editör varsa editörler siteler için yorumlar düşerler.. Herkes aynı fikirdeyse site onaylanır. Çünkü şöylede bir durum söz konusu; editörün biri sizi ekledi. Diğeri de girdi baktı sizin site kriterlere uygun değil, ne bilim virüs var, yasadışı içerik var v.s.. O editörde sitenizi dmozdan kaldırdığı an bir daha dmoza o domainle kayıt olamazsınız...

Tavsiyem her 3 ayda bir DMOZ a siteni yolla... (eklenene kadar)

https://populertarim.com

MagaraAdami MagaraAdami PM atabilirsiniz Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 2814
  • Beğeniler 382 / 974
  • Ticaret 2, (%100)

eksiyukluproton adlı üyeden alıntı

Bugüne kadar kimsenin sitesini, "çorba parası" karşılığı kayıt etmedim arkadaşlar. Her ortamda olduğu gibi, orada da işini doğru yapmayan çok fazla insan var ancak, editörlerinin genelini yaftalamanın doğru olmadığını düşünüyorum. Son olarak, Dmoz, arama motorlarının siteye bakış açısını -eskisi kadar olmasa da- halen ciddi şekilde etkileyen önemli bir dizin. "Öldü" yorumlarına ise sadece gülüyorum. İyi forumlar. :)

Hocam Sanırım "öldü" kısmı ile alakalı yorumu benim için söylüyorsunuz.
Benim anlatmak istediğim Durum Eski Dmoz Etkisi'nin öldüğüdür. Zaten bunu kendiniz de yazmışsınız. Benim şahsi fikrimdir : Dmozun bu günkü etkisi herhangi bir iyi siteden alınmış dofollow backlink etkisi ile aynıdır. ( Dmoz ile Aynı Rank degerlerine Sahip ise Tabi )

Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
wmaraci
wmaraci

Ersumer Ersumer songemi.net Kullanıcı
  • Üyelik 07.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Psikolojik Danışman
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 276
  • Beğeniler 88 / 58
  • Ticaret 15, (%100)
Arkadaşlar dmoz kaydının hala önemli olduğunu düşünüyorum. Bu sebeple eklemek istiyorum.
Fakat bir türlü halledemedim. Bu sebeple yardım istedim hangi kategoriye eklemeliyim diye?
Herkes dmozla ilgili fikrini söylemiş ama hangi kategoriye nasıl ekleyebileceğim konusunda kimse bir şey söylememiş ... :(

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al