Alexa neden bukadar önemseniyor anlamadım. Günlük 150-200 hitli webmaster sitem 5 ayda global 60.000e türkiyede 990 gibi değerlere kadar ilerledi, gel gelelim bana bir şey kazandırdı mı? Hayır. O değerlerdeyken kapattım, webmasterları bir araya toplayan bir sosyal ağ projesiydi tutmadı. Dmozda kaydı hala duruyor hatta.
5.000 hitli sektörel bir blogum ise alexa global 500.000lerde, türkiye sıraması ise 3000lerde. Bana kazandırdığı para bütün giderlerimi karşılıyor. Alexa sırasıyla uğraşacağınıza arama motorlarındaki sıralamalarınızla uğraşın.
5.000 hitli sektörel bir blogum ise alexa global 500.000lerde, türkiye sıraması ise 3000lerde. Bana kazandırdığı para bütün giderlerimi karşılıyor. Alexa sırasıyla uğraşacağınıza arama motorlarındaki sıralamalarınızla uğraşın.
Aynen 12 k tekil hitli siteye 3 milyon sıra vermiş benim. 2 senelik site birde yani... alexa toolbarlı kimse girmiyor demek siteye :) webmastarlar ile alakalı sitelerin 10 hitlisi bile 500k sıralama alıyor... Sonrada kerizlere reklam satıyor :D
alexa birkaç seneye kapanır gider böyle ilkel bir sistemle. Heralde sadece türk site sahipleri bakıyordur alexaya artık...