Yalan yanlış seo taktikleri yüzünden ne yazıkki bu tür sonuçlar başınıza geliyor.
Google doğallığı sever. Seo amaçlı kullanıcılar tarafından hiçbir anlama gelmeyen cümleler, kelimeler, başlıklar sitenizin sandbox'a düşmesine neden olacaktır.
Sitenizi inceledim. Hiçbir makale'de anlaşılabilecek tek bir cümle yok. Ben Google'dan bir şey ararken rasgele sitenize düşsem spam sitesi olduğunu 2 saniyede anlayıp geri tuşuna basarım.
"Hit Sohbet, Sohbet, Chat, Sohbet Odaları" bu başlık nedir böyle? Ben bu başlıktan hiçbir şey anlamadım. Hem kullanıcıların anlayabileceği şekilde hemde seo amaçlı bir başlık koyabilirsiniz. Örneğin: "Hit Sohbet - Çevrimiçi Sohbet Sitesi" yaparsanız hem seo yapmış olacak hemde kullanıcıları bilgilendirmiş olacaksınız. Açıklama ve anahtar kelimelerde de aynı şekilde çok belli olarak spam yapmışsınız.
Her cümlede 10 kere sohbet kelimesini geçirip altını çizmişsiniz / italik yazmışssınız. 5 kere okudum hiçbir şey anlamadım. Arada sohbet kelimesi olmayan anlamlı cümlelerde geçirin. Sadece bir sohbet kelimesini kalın yapın, onun dışında başka kelimeleri de kalın yapın. Sohbetle ilgisi olmayan makalelerde olsun. Doğan olsun yani kısaca.
Ben Google mühendisi olsam sadece etikey sayfasını değil bütün siteyi sandboxa alırdım. Bunu da söyleyeyim.
Sitenize daha yapılan birçok yanlışlık var, saymaya devam etsem bir sayfa sürer diye tahmin ediyorum.