hocam ben makale ile alakalı sitelerde yükselmek istediğiniz kelimeleri belirtin diye okumuştum bu sebeple italik kalın ve bol miktarda sohbet kelimesini geçirerek makale yazdım.
Bundan sonra daha dikkatli olurum.
tavsiyeleriniz için çok teşekkürler.
peki bu sürekli düşüp yükselmeler bununla alakalı sanırım. eğer bununla alakalı ise
sanboxtan kurtulmam için nasıl bir yol izlemem gerekli.
birde sanboxda olup olmadığımı nasıl kontrol edebilirim?
Bundan sonra daha dikkatli olurum.
tavsiyeleriniz için çok teşekkürler.
peki bu sürekli düşüp yükselmeler bununla alakalı sanırım. eğer bununla alakalı ise
sanboxtan kurtulmam için nasıl bir yol izlemem gerekli.
birde sanboxda olup olmadığımı nasıl kontrol edebilirim?
"istediğiniz kelimeleri belirtin diye okumuştum bu sebeple italik kalın ve bol miktarda sohbet kelimesini geçirerek makale yazdım. " Hocam doğruda bununda bir sınırı var. :)
Ek Olarak: "ben o gün bugündür 1 veya 2 kez makale ekledim
arada bir pr (6-7-8) değeri yüksek sitelerden link çıkışı sağladım." Sitenizi açalı kaç ay oldu ?Bu arada backlinkleri bir anda almak sizi spama götürür.Bu yüzden düzenli olarak kaliteli az ve öz almalısınız. Eksiklerinizi yazacağım.He birde o kadar etiketi silmişsin, muhtemelen onlar indexlendi.Bu linkleri kaldırman gerekir.
Tavsiyem siteyi sat gitsin.Ardından başka site aç, ve öğrendiklerinle devam et.
Ek Olarak: Birde sitenize backlink alıp,verdiğiniz sitelerin sizin siteyle içeriği aynı olmasına ve düzenli içerik girmesine.Backlink verdiğiniz sitelerin googlede sizden aşağıda olması gerekir.Aldığınız sitelerin ise sizden üstte olması gerekir ki fayda sağlasın.