Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
Bence siz şanslı olan kişilerden birisiniz, ben Adsense için kişisel olmayan oldukça özgün bir blogum ile 10 defa başvurdum reddedildiğine dair mail bile atmadan reddediyorlar. En azından sorunun nerede olduğunu bilsem onu düzenlerdim. Kısacası akıl sır ermiyor artık işlerine :)
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.
Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
Özel bir alana nazır olduğu için maalesef kimse ile paylaşmamayı tercih ediyorum. Kişisel blogum ile de başvurmuştum onunla da aynı şey başıma geldi. Fakat o sitem çok daha zengin ve aranan bir alanda içeriğe sahipti.
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Blog yazarı
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
anladım. şundan merak ettim dünde bir arkadaş reddedildi diye foruma yazmış. bi arkadaş torrent link verdiğini buldu ki muhtemelen bu yüzden reddedilmişti. Belki küçük bir sorun vardır içeriği bi kontrol edin derim
Tayfun
Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
tayfunsg adlı üyeden alıntı
anladım. şundan merak ettim dünde bir arkadaş reddedildi diye foruma yazmış. bi arkadaş torrent link verdiğini buldu ki muhtemelen bu yüzden reddedilmişti. Belki küçük bir sorun vardır içeriği bi kontrol edin derim
Defalarca ettim ama sorun şu ki adamlar bana bu hatalı diye dönüş yapmıyorlar. Cevap verip seviyeme bile düşmüyorlar anlayacağınız :D mail ile politika ile uyumsuz deseler anlayacağım, sadece tekrar girdiğimde tekrar başvuru gönderme butonu çıkıyor bir kaç gün sonra. :cool:
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Blog yazarı
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Adsense bu ne yapsa şaşırmam. aynı dertle bende uğraşıyorum. isteyene reklam veriyor istemediğine vermiyor. gelen mesajlar hep otomaik zaten.
Tayfun
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Blog yazarı
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
valla bu dertle yanan bir çok kişi var. sana başka reklam şirketi önereceğim adam akıllı reklam şirketi yok. ya az kazandırıyorlar ya da reklam çeşitliliği az
Tayfun