lostyazilim

adsense'dan ümidim yok

31 Mesajlar 3.902 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Being Being İçeriklerin Gücü Adına! Kullanıcı
  • Üyelik 08.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Metin Yazarı/Editörü
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** G**
  • Mesajlar 935
  • Beğeniler 1087 / 1028
  • Ticaret 91, (%100)
Bence siz şanslı olan kişilerden birisiniz, ben Adsense için kişisel olmayan oldukça özgün bir blogum ile 10 defa başvurdum reddedildiğine dair mail bile atmadan reddediyorlar. En azından sorunun nerede olduğunu bilsem onu düzenlerdim. Kısacası akıl sır ermiyor artık işlerine :)

Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.
wmaraci
reklam

tayfunsg tayfunsg WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Blog yazarı
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad T** B**
  • Mesajlar 247
  • Beğeniler 31 / 16
  • Ticaret 4, (%100)

Being adlı üyeden alıntı

Bence siz şanslı olan kişilerden birisiniz, ben Adsense için kişisel olmayan oldukça özgün bir blogum ile 10 defa başvurdum reddedildiğine dair mail bile atmadan reddediyorlar. En azından sorunun nerede olduğunu bilsem onu düzenlerdim. Kısacası akıl sır ermiyor artık işlerine :)

Site adresini gönderme şansın var mı merak ettim siteni

Tayfun

• Üyelik 08.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** G**
  • Mesajlar 935
  • Beğeniler 1087 / 1028
  • Ticaret 91, (%100)

tayfunsg adlı üyeden alıntı

Site adresini gönderme şansın var mı merak ettim siteni

Özel bir alana nazır olduğu için maalesef kimse ile paylaşmamayı tercih ediyorum. Kişisel blogum ile de başvurmuştum onunla da aynı şey başıma geldi. Fakat o sitem çok daha zengin ve aranan bir alanda içeriğe sahipti.

Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.

• Üyelik 02.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Blog yazarı
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad T** B**
  • Mesajlar 247
  • Beğeniler 31 / 16
  • Ticaret 4, (%100)
anladım. şundan merak ettim dünde bir arkadaş reddedildi diye foruma yazmış. bi arkadaş torrent link verdiğini buldu ki muhtemelen bu yüzden reddedilmişti. Belki küçük bir sorun vardır içeriği bi kontrol edin derim

Tayfun
wmaraci
wmaraci

ferhatbatbay ferhatbatbay WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek web programlama
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 652
  • Beğeniler 17 / 82
  • Ticaret 6, (%100)

DeLi1SeY adlı üyeden alıntı

kardeş bi blogspot aç bi süre sitenmiş gibi ona yaz boşa gitmez ilerde paravan yaparsın bi süre kulllan 20-25 içerikten sonra başvur alırlar büyük ihtimal.
Benimde adsense vardı bi ara dedim hesaba girdim 200 tl olmasına 38 tl kalmış 16sı gelmiş 22 tl açık var ay sonuna kadar olaydı bi 22 tl de :D 6 ayda bi para alaydık adsenseden :D

Bazı arkadaşlarda bunu dediler olmadı öyle yapacam. Çünkü günlük 1-2k arası hitim var. Para kazanmak lazım sitede yazan arkadaşlar var çünkü

Being adlı üyeden alıntı

Bende anlamış değilim özgün olmayan gördüğüm bazı sitelere vermiş. Bize gelince politika uyumlu değil söyle bari neresi uyumlu değil düzeltelim.

• Üyelik 08.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** G**
  • Mesajlar 935
  • Beğeniler 1087 / 1028
  • Ticaret 91, (%100)

anladım. şundan merak ettim dünde bir arkadaş reddedildi diye foruma yazmış. bi arkadaş torrent link verdiğini buldu ki muhtemelen bu yüzden reddedilmişti. Belki küçük bir sorun vardır içeriği bi kontrol edin derim

Defalarca ettim ama sorun şu ki adamlar bana bu hatalı diye dönüş yapmıyorlar. Cevap verip seviyeme bile düşmüyorlar anlayacağınız :D mail ile politika ile uyumsuz deseler anlayacağım, sadece tekrar girdiğimde tekrar başvuru gönderme butonu çıkıyor bir kaç gün sonra. :cool:

• Üyelik 14.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek web programlama
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 652
  • Beğeniler 17 / 82
  • Ticaret 6, (%100)

Being adlı üyeden alıntı

Defalarca ettim ama sorun şu ki adamlar bana bu hatalı diye dönüş yapmıyorlar. Cevap verip seviyeme bile düşmüyorlar anlayacağınız :D mail ile politika ile uyumsuz deseler anlayacağım, sadece tekrar girdiğimde tekrar başvuru gönderme butonu çıkıyor bir kaç gün sonra. :cool:

Dediğim gibi hitim çok iyi bir şekilde alıp kazanç sağlamak lazım şuan sitede yazanlar yakın arkadaşım olduğu için para talebinde bulunmuyorlar. Ama emek verip yazıyorlar o kadar 3 kuruşta olsa vermek gerek.

10 şubatın tekil ziyaretçisi

• Üyelik 02.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Blog yazarı
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad T** B**
  • Mesajlar 247
  • Beğeniler 31 / 16
  • Ticaret 4, (%100)
Adsense bu ne yapsa şaşırmam. aynı dertle bende uğraşıyorum. isteyene reklam veriyor istemediğine vermiyor. gelen mesajlar hep otomaik zaten.

Tayfun

• Üyelik 14.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek web programlama
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 652
  • Beğeniler 17 / 82
  • Ticaret 6, (%100)

Adsense bu ne yapsa şaşırmam. aynı dertle bende uğraşıyorum. isteyene reklam veriyor istemediğine vermiyor. gelen mesajlar hep otomaik zaten.

Dediğim gibi hite yanıyorum. O kadar uğraşıyoruz bari birşeyler kazanalım.

• Üyelik 02.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Blog yazarı
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad T** B**
  • Mesajlar 247
  • Beğeniler 31 / 16
  • Ticaret 4, (%100)
valla bu dertle yanan bir çok kişi var. sana başka reklam şirketi önereceğim adam akıllı reklam şirketi yok. ya az kazandırıyorlar ya da reklam çeşitliliği az

Tayfun
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al