lostyazilim
tr.link

meta tag hakkında bilgi

4 Mesajlar 681 Okunma
acebozum
tr.link

techvadi techvadi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Web Design
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ç** B**
  • Mesajlar 612
  • Beğeniler 118 / 75
  • Ticaret 3, (%67)
günaydın arkadaşlar size bişi danışıcam :S bi siteniz var siz bu siteye kaç tane etiketi kullanırdınız seo açısından sağlıklımıdır çok fazla sayıda yazmak :/

wmaraci
reklam

Zen Zen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Web
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1061
  • Beğeniler 16 / 189
  • Ticaret 1, (%100)
Gereksiz ve fazla etiket öncelikle adsense de ban yemene neden olabilir. Onun dışında panda ile savaşmak zorunda kalabilirsin :)

Bir etiketi bir defa kullanacaksan bence iyi düşün. Tek kelimelik etiketleri de gereksiz yere kullanma.

techvadi techvadi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Web Design
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ç** B**
  • Mesajlar 612
  • Beğeniler 118 / 75
  • Ticaret 3, (%67)

Zen adlı üyeden alıntı

Gereksiz ve fazla etiket öncelikle adsense de ban yemene neden olabilir. Onun dışında panda ile savaşmak zorunda kalabilirsin :)

Bir etiketi bir defa kullanacaksan bence iyi düşün. Tek kelimelik etiketleri de gereksiz yere kullanma.

tşk ederim dostum :) bn herzamna bır kelıme uzerınde gıden bırıyım ama bnm onumdekı sıte 934 tane meta etıket yazmıs :S adam neye guvenerek yazıyor anlam veremıyorum

Zen Zen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Web
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1061
  • Beğeniler 16 / 189
  • Ticaret 1, (%100)

techvadi adlı üyeden alıntı

tşk ederim dostum :) bn herzamna bır kelıme uzerınde gıden bırıyım ama bnm onumdekı sıte 934 tane meta etıket yazmıs :S adam neye guvenerek yazıyor anlam veremıyorum

Baştan bir sıkıntı yaratmyor zaten. Çok fazla etiket kullanacaksan çok sistemli bir şekilde kullanmak gerekiyor. Benim sitelerde 100-300 arasında değişiyor etiket sayısı. Çok daha fazla etiket kullananların hiç biriyle rekabet sorunu yaşamadım.

Etkili etiketler kullanmak gerekiyor. Arama kelimelerini empati yaparak tahmin etmek ve aynı etiketi paylaşan konu sayısını arttırmak gerek bence.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al