selamlar arkadaşlar bildiğiniz üzere bugün mü dünmü bi olay yaşandı sosyal medya bu olayla çalkalanıyor olay şu eskişehirde üniversite öğrencisi bi insan pardon hayvan kafenin birinden kedi alıyor beslemek için daha sonra bu kedi yatağına pisledi diye karnını bıçaklıyor ve bunu facebook hesabına yüklüyor gelen tepkilerden sonra hesabı feshediliyor. ve şuan ortalıkta gezen bilgilere göre (henüz kesin bir bilgi değil) 300tl para cezası ödeyip serbest kalıyor ve koruma polis veriliyor..

bre imansız aklı fikri olmayan bi hayvandan ne istedin hadi tamam öldürdün niye paylaşıyosun.. wmaracı müsade etse burada ağza alınmayacak küfürler edeceğim ama küfürleri şuan içimden ediyorum..

gerçek bir müslümanın görevi bu arkadaşa akıl vermek tövbe etmesini istemek fakat şuan resmen çıldırdım. benimde kedim var kedime baktıkca içim parçalanıyor.. birkaç görsel atayım..

sansürsüz fotoğraflara bakmak istiyorsanız google görsellere "can aksoy kedi" yazın..

allah ıslah etsin. doğru yola getirsin..

düzenleme: arkadaşlar video var fakat +18 izlememenizi tavsiye ederim ben kan görmeye dayanamayan birisi olduğum için izlemiyorum..