Samimi şekilde takılmış sadece arkadaş. Sürekli tartışmaya girme lütfen insanlarla..
Arkadaş kimki samimi bir şekilde takılabiliyor ? Ben onu tanımıyorum, oda beni tanımıyor. İnsan tanımadığı insana samimi davranamaz, birde kalkmışsınız bunu normal karşılamamı istiyorsunuz bundan banane yahu ? Sizin gibi olumlu karşılamak zorundamıyım.
hocam sen nekadar takıntılısın ya ? birkaç konuda mesajınıda gördüm bu şekilde davranman hiç hoş değil. reklam yapma! güzel bir iyilik yaptın. adamda teşekkür etmiş ve güzel bir cümle kurmuş. uzatmanın bir manası yok!
İşsizsin diye teşekkür hayatımda ilk defa gördüm, birde neyin reklamı onu anlamadım dostum! ?? ..
İşsizsin derken elin boş hemen yapmışın birşey demek istemiş.
Elin boş hemen yapmışsın deseydi bu konu bu kadar uzamazdı sanırım :)
Gökhan Bey'in mizacı da böyle sanırım. Uzatmaya gerek yok arkadaşlar.
Mizac değil olması gereken budur kardeşim, adam beni tanımıyor yaptığı garip teşekkürüde normal karşılamamı bekliyor bu garip işte.
Ne diyebilirim ki? Gülüyorum
Vallaha ben sana gülemiyorum dostum ne diyim üzülüyorum.
Yazilimarsiv adlı üyeden alıntı
bu arkadaşa kesinlikle espiri yapmayın ve her söylediğini anında anlayın anlamadıysanız çaktırmayın yoksa saatlerce tartışırsınız..Kendisi buraya iframe yapılcak dedi bir link verdi kaynak site hangisi dedim öbür linkide verin dedim buraya işte dedi anlamıyosan yapma dedi falan ne biliyim çok acayip biri iframe de tek site gerekiyormuş :)
bu arada Gökhan Kara dan bahsediyorum yalnış anlaşılmasın.
Sende neyin peşindesin anlayamadım, adam kalkmış erinmeden gökhan öyle böyle vs. demiş tövbe tövbe .. İframe 10 siteden oluşuyor tamam yeterki daha yazmayın konularıma.
Çok teşekkür ederim. Ancak mobilden baglandigim için .rar acamiyorum. İçinde Psd mi var
Bende çok rica ederim kardeşim .rar içinde .psd var kullanabilirsiniz.
Photoshop'dan yapıyorlardır tahminimce. Eğer o resim üzerindeki yazılar her resimde aynı konumda bulunuyorsa, php ile watermark ekliyorlardır resimlere.
Bu watermark olamaz bence çünkü watermark sürekli değişken değil 1 resmin başka resim üzerine basılması olayıdır.