-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
çalışmıyorum
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bugün bir telif hakkı koruyucusu bir şirket tarafından, sitemde yayınladığım bir film için beni cep telefonundan aradılar.Telefon numaramı domainden bulmuşlar sanırım (domain bilgileri gizliydi ve bir mail geldi başlığı WhoisProtection.biz Abuse Notification ).Sitemin lokasyonu amerikada ve domaini yurtdışından birine transfer etsem, benim için hukuki bir sorulumluluk kalır mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam telefonda Ne dediler ? Birileri sizi işletiyor olabilir. Çünkü kimse bir telif hakkı için gidipte whois bilgilerine bakıp telefonu aramaz gibime geliyor. Hani deseniz Mail geldi anlarım ama telefon inandırıcı gelmiyor.
Ayrıca telif hakkı ile ilgili bir uyarı yapılınca içeriği kaldırmanız sorunu ortadan kaldırır. Sonuçta adam öldürmediniz.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
cemil2006 adlı üyeden alıntı
Hem tel geldi, hem mail, ayrıca posta yollamışlar. telefonda digiguardians dan aradıklarını içeriği kaldırmamı söyledilr.Mail de müsteri.hizmetleri@isimtescil.net mi ne yazıyordu.Şimdi ben domaini yurtdışındaki bir domain şirketine , yurtdısında yaşayan biri adına transfer etsem, halen benim herhangi bir sorumlulugum olur mu?
Hocam telif hakkı içeren yayını kaldırın sorun hal olacaktır. Ayrıca bu uyarı gelirken sizin adınıza gelmiş zaten domanini transfer etseniz bile yeni kişi ile ilgili bir durum söz konusu olmaz. Şöyle düşünün siz alkollu araç kullanıyorsunuz ve polis sizin ehliyetinize ceza kesiyor. Sizde arabayı satarsam bu cezadan da kurtulur muyum diye soruyorsunuz ? Sizce mümkün mü bu ?
Ama korkmanızı gerektirecek bir durum yok. Kanal d'den 3 Kere Telif hakkı adına Mail aldım. Dizi sitesi Vardı, diziyi kaldırın dediler. Kaldırdım bende ve sıkıntı çıkmadı. Baktım Telif Hakkı maillerinin sonu gelmiyor Siteyi Kapattım. 15k hiti vardı üstelik :D
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
kaldirma talebi geldiyse kapat yok inatlasacam avukatlarim cok saglam diyosan yine kaybedersin ustelik bayagi tazminat alirlar birinci uyariyi yapmislar tavsiyem hemen kaldir kaldirdiktan sonrada bi bardak su ic kendine gelirsin
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yok
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
2 gün önce benim mailime de geldi telif hakları için mail geldi. Kaldırdım yazdım da telif hakları nedeniyle kaldırılmıştır diye. mail atan kişiye de geri mail attım kaldırırldı diye sorun ortadan kalktı yani eğer film kendine ait bir sunucun varsa ve o sunucuda ise sunucudan tamamen kaldır yok youtube, vk , mail.ru gibi yerlerden ilk aldıysan linkini kaldır sorun ortadan kalkar.
" Mağara Adamı " hocam dizileri Kanal D çok sıkı takipte tutuyor. :)
Temsilcisi olduğumuz "firma adı yazıyordu" . yukarıda listelenen filmleri mali hak sahipleriyle akdetmiş olduğu sözleşmeler neticesinde, ödenmiş olunan bedeller karşılığında Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 25. maddesinde düzenlenen dijital iletim de dâhil olmak üzere İşaret Ses ve/veya Görüntü Nakline Yarayan Araçlarla Umuma Yayın hakkını elde etmiş bulunup, söz konusu filmleri gerekli tüm yasal haklarını elinde bulundurarak göstermektedir.
http://www.sonfilmler.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
siteyi kapatmaya gerek yok filmi kaldır yeter
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh. Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Ş** A**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Bence siteyi kapat, gitsin yani sürekli kaygılancan mı ?Valla 2-3 kuruş için başını ağrıtmaya değmez.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Eğitim
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
içeriği 3 gün içinde kaldırın sorun çıkmaz...inatlaşmayın sonra başınız ağrır...kolay gelsin..
Editörler aranıyor!...