2 tane kişisel blog pert etmiş biri olarak şunu söylemek istiyorum. kişisel bloglara her telden konular girebilir. örneğin adam dış cephe mantolama firmasında çalışıyor ve sektörle ilgili ilgiler veriyor olabilir. ad soyad domain almış diye illa ki kendi hayat felsefesini benimsetme amacında olması gerekmez, hayatının z raporunu konu edinmesi gerekmez, ad soyad domainde isterse şiir paylaşır isterse crack paylaşır. ilgilendiği her konuda blog yazabilir. kişisel bloglarda sınırlama yoktur.
şimdi bir de tech bloglar var mesela. bu bloglarda teknolojiden başka bir konunun olmaması fikrini bende destekliyorum. böyle bir bloga gider dış cephe mantolama tanıtımı alırsan hata yaparsın.
şimdi bir de tech bloglar var mesela. bu bloglarda teknolojiden başka bir konunun olmaması fikrini bende destekliyorum. böyle bir bloga gider dış cephe mantolama tanıtımı alırsan hata yaparsın.
Ama kaliteli olma yolunda ilerleyen güzel bir kişisel blogda yazı girme sıklığı ve tanıtım yazısı alma sıklığına bakınca sınıfta kalmamalı. Yani şunu diyorum en azından blog sahipleri hem az içerik girip hem de ilginizin dışında olan o dış cephe mantolama tanıtımını gözümüze sokmayın. İlham gelince yazın, yeter.