Onur89TR adlı üyeden alıntı

Ben bunu kimseye havale etmiyorum. İzmir Konak meydanında bırakacaksın bunu, insanlar linç edecek. Zaten kendiliğinden havale olur. :rolleyes:


Üstünden epeyce zaman geçse de; buyursunlar, görelim İzmir'i...

http://www.ufukgunaydin.com



Uzmanlara göre toplumda sayıları hiçte azımsanmayacak kadar psikopatla beraber yaşıyoruz. Bir psikopatın en büyük özelliği, psikopat olduğunu mükemmel derecede kamufle etme özelliğidir.Kısaca, konunun ileri derecede uzmanı değilseniz kişinin psikopat olduğunu yaptığı ilk icraat ve sonrasında ki uzman kişilerin testlerine kadar asla anlayamıyorsunuz. Ve tadavileri mümkün değil.

Zamanında görev gereği, çoğunuzun internet sayfalarında bile nadiren görebileceğiniz, gürdüğünüzde de midenizi bulandıracak derecede vahim bilimum ölüm vakalarına bizzat olay mahallinde şahit oldum ki, bunların arasında kimsenin girmeye cesaret dahi edemediği kan gölüne dönmüş, cesedin suratının %90 olmayan bir banyoya yine bizzat girip tespitte bulunmamda dahil.

Onca gördüğüm şeyden sonra bile soğuk kanlılığımı kaybetmeden müdahale etmişken, dünkü videoyu değil sonuna kadar dolabın altında ki kediyi kuyruğundan çekip çıkardığı anda ki kanları görünce videoyu kestim, tüm vücudumun kasıldığını hissettim. Hayatımda ilk defa bir hayvan için kafamı öne eğip yumruklarımı sıktım.
Demek ki can çekişen bir canlıyı izleyebilmek diğer hiçbir şeye benzemiyormuş.

Belki bunda benimde bir kedi sahibi olmam ve özellikle kedilere karşı aşırı bir sempati beslememin etkisi olabilir. Gerçekten de sırf o oturuyor diye oturduğum yeri değiştirecek kadar çok seviyorum bu hayvanları.

Bazı entel dallamalar da hala diyorlar ki "efendim bu gence psikolojik destek sağlayıp topluma kazandırmalıyız..."
Aynı hassasiyeti ailelerinden biri acımazsızca katledildiğinde de bekleriz.