İlk okuldayken el işi dersimiz vardı, sonradan teknoloji tasarım olmuş ismi :) Övünmek olarak algılamayın sakın, benim aklıma çok farklı projeler fikirler gelebiliyor ve 10 sene evvel orta okulda okurken durmadan proje üretiyordum derste.Sınıftaki arkadaşlarımın tepkisi o zamanlar da aynıydı ya böyle saçma şey olur mu, bunu yapsan ne işe yarayacak ki, zaten sen yapamazsın bunu.

Liseye geçtik yine projeler ile ilgilenmeye devam ettim inatla ancak lisedeki tepkiler ergenlik döneminden dolayı mıdır bilmiyorum benim bu işlerden soğumama neden oldu.Sınıfta proje geliştirip sununca dalga geçiyorlardı böyle saçma proje olur mu diye :) Ve onu diyen arkadaşlarımdan biriyle kısa süre önce görüştüğümde aklına benim projelerim gelmiş, Yiğit keşke zamanında öyle demeseydim gerçekten bazı şeylere bir yerden başlamak gerekiyormuş dedi.Güler misin ağlar mısın ?

Türk milleti olarak gerçekten çok yaratıcı bir milletiz.Geçmişe bakarsanız Türk milletini en kolay psikolojik olarak yenebileceklerini görmüşsünüzdür.Koca Göktürk devletini Çinli prensesler fitne karıştırarak yıkmış, şuanda da aynısı yapılıyor.Hele ki günümüzdeki insanların düşünmemesi için elinden geleni yapıyor tüm dünya.

Yazılacak daha çok şey var ancak kısa kesmek daha iyi sanırım :) Ancak ne kadar dolu olduğumu fark etmişsinizdir :)