Garanti kullanıyorum . Genelde her yerde bi şubesi bi atmsi bulunuyor , hemen herkesin bi garanti hesabı var alışverişlerde de kolay olduğu için.
Şimdiye kadar en iyi hizmeti en iyi davranışı en insancıl koşulları Bank Asya da gördüm . Yaygınlık ihtiyacım olmasa tek çalışacağım bankadır bank asya . Çalışanları falan komşum , arkadaşım akrabam gibi ilgilenirler. Astronomik zorluklar yaşatmazlar , ola ki borçlanırsanız ödeyebilesiniz diye uğraşırlar , faizi şişirmezler , zor durumdaysan durumdan çıkmana yardımcı olmaya çalışırlar. Bildiğimiz bankacılıktan çok farklı çalışıyorlar . Hatta borcunuz var , ödeyemiyorsunuz işsiz kalmışsınız gibi bir durumda olsanız çıksanız müdürüne size iş falan bulmaya uğraşır diye düşünüyorum . Şahsen bende o hissi uyandırdılar . Gel gör ki atmsi büyük şehirler yada çok merkezi yerler dışında bulunmaz , internette iş yapıyorsanız hep eft ile çalışmak zorunda kalırsınız kimsede hesabı yoktur. Bunlar zaruri ihtiyacım olmasa zerre düşünmem bank asya ile çalışırım, diğer bankaların şubelerinde yeni bi paket sigorta otomatik ödeme ittirmeye çalışan yapmacık gülümseyen samimi olmayan çalışanlarla da muhattap olmak zorunda kalmam . Şubeye girdiğimde gerilmediğim darlanmadığım tek banka Bank Asya :)