İlk mesajımı bu konuya yazmak nasip oldu :)

İş Bankası: Hizmetlerini seviyorum, müşteri hizmetleri ilgili, internet bankacılığını rahatlıkla kullanabiliyorum. Ayrıca teknolojiyi yakından takip etmesi ve üniversite öğrencilerine kredi kartı + işlem ücreti olmayan hesaplar vermeside kullanmam için etken olan maddeler. Şubelerinin bazılarına gıcık olsamda çoğunluu güzel şubeler, personel ilgili.

Halk Bank: Sadece okulla anlaşmalı olduğu için kullanıyorum. Şubelerindeki uzun bekleme süreleri, o kadar beklenmesine rağmen olmadık sorunlar çıkaran vezne görevlileri vb. yüzünden zorunlu olarak bulundurduğum yatırım hesabımıda işim bittiğimde kapatmayı planlıyorum. Tek işime yarayan tarafı okulla entegre oluşu ve okula olan ödemelerde o devasa kuyruklara girmemi engellemesi + eft dahil hiç bir işlem ücreti olmaması. Tabi bütün personelleri ve şubeleri ilgisiz değil üniversitedeki şubesini seviyorum vezne görevlisi ilgili biri. Şu bekleme sorunlarınada çözüm bulsalar iyi banka aslında, ha birde bazı personellerine saygılı olmayı öğretmeleri lazım.

Yapı Kredi: Zamanında bursumu aldığımdan dolayı açık bir hesabım vardı. Birde bankalarında staj yapacaktım ama başka sorunlar çıktı yapamadım. ATM yetersizliğinden ve (bana göre) yüksek hesap işletim ücretlerinden dolayı aktif çalışmıyorum ama hesabım var.

Ek olarak; hiç çalışamadığım Garanti: Hesap açmaktan son anda vazgeçtiğim banka. Oldukça ilgisiz personel, yüksek limitli müşterilerin işlerini hemen halledebilmesi, ama müşterisi olmayanları süründürmesi, sizi azarlayan çok bilmiş banka müdürleri vb. vb. Ne olursa olsun çalışmayacağım tek banka olur kendileri.